Fredag aften fik vi sæsonens anden sejr i hus på hjemmebanen i JYSK arena i hus, da vi besejrede Aarhus United med 22-20 i en til tider rodet og hektisk affære, og det var da også noget af det som, som Mathilde Kristensen hæftede sig ved.

Stregspilleren blev selv noteret for to mål, og kunne samtidig konstatere, at der blot var gået 20 mål ind bag Stine Bonde, og selvom at en sejr er en sejr, så var den rutinerede streg også helt med på, at kampen ikke var den mest velspillede i klubbens historie.

“Det bliver lidt for hektisk i perioder, hvor det er som om, at vi vil det hele lidt for meget og lidt for hurtigt, hvilket resulterer i en del fejl, især i første halvleg. Der sniger sig også lidt usikkerhed ind, netop fordi vi har mange fejl, hvilket jo er ærgerligt med tanke på, at vi står rigtigt godt i forsvaret og Stine Bonde har mange redninger, men vi får ikke udnyttet det op ad banen, desværre”, lød det fra Mathilde Kristensen efter kampen i fredags der tilføjede:

“Vi er rigtigt glade for endnu en sejr, også selvom at det måske ikke var kønt, og særligt efter vores nederlag til Ikast Håndbold tidligere på ugen. En stærk forsvarsindsats og en super flot kamp af Stine Bonde, der står på et meget højt niveau”

Næste kamp er allerede i morgen, hvor vi møder Nykøbing Falster på udebane. Det er klokken 20.30, og kampen kan ses på TV2 Play.

Foto: Margaret Skovsen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com