11-måls sejr over HTH GO Ligaens nummer et tirsdag aften giver fornyet tro på endnu flere sejre i sæsonen. 

Der blev uddelt mange krammere tirsdag aften og sejrssangen fik også lov at lyde et par gange mere end normalt. De grønne piger spillede sig nemlig til en overraskende sejr på 27-16 over FC Midtjylland, der lå nummer et i HTH GO Ligaen indtil i dag.

– Jeg tror, det har noget at gøre med, at vi havde sænket skuldrene, da vi gik ind til kampen, fordi vi forventede, at FC Midtjylland ville spille godt og vinde. Vi var klar fra start, mens FC Midtjylland aldrig rigtig kom op i det høje tempo og niveau, som de plejer at spille godt i. Det gjorde det også endnu sjovere at spille, når vi havde overtaget, lyder det fra Stine Skogrand umiddelbart efter kampen.

Det var også tiltrængt med en ligasejr for de grønne piger efter en periode med et-måls nederlag over Team Esbjerg og Odense Håndbold, selvom pigerne fra Søhøjlandet havde været foran i store dele af begge kampe.

– Jeg tror, det var, hvad vi trængte til. Vi vidste jo godt, at vi kunne spille op mod ligaens tophold, og så var det bare dejligt, at det endelig skete. At det så skete mod FC Midtjylland giver ekstra blod på tanden til de næste kampe, siger Stine Skogrand.

Også cheftræner Jakob Andreasen var glad efter tirsdagens storsejr i JYSK arena og mener, at det bliver afgørende for en god sæson for Silkeborg-Voel.

– Pigerne har spillet rigtig flot hele sæsonen, og tirsdag holdt de det flotte spil i hele kampen og fik den sejr, de fortjente. Sådan en vigtig og flot sejr tror jeg er afgørende for, at vi får en god sæson, siger Jakob Andreasen.

Der er også nok kampe på programmet resten af oktober og november, hvor det gælder kampe i både EHF Cup, Santander Cup og HTH GO Ligaen. Lige nu er pigerne fra Søhøjlandet på vej mod Besancon i Frankrig, som de møder i returopgøret i anden spillerunde i EHF Cup.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com