”Merrild Lavazza Danmark og Silkeborg-Voel KFUM har indgået en større 2-årig samarbejdsaftale – en aftale der signalerer at begge parter er med i toppen på hver Deres felt”.

”Vi har igennem en længere proces haft en positiv dialog med Tom Faurschou og Jeanette Antonsen fra Merrild Kaffe. En dialog som skulle munde ud i om vi kunne se os sammen i en større aftale og jeg har tidligere haft et positivt samarbejde med Merrild Kaffe fra min tid i min tidligere klub i Silkeborg. Derfor kan jeg med stor glæde og stolthed sige meget stor velkommen til Merrild Lavazza Danmark. En aftale som begge parter, går motiveret ind i, og det vil være et synligt bevis de næste 2 år, med henblik på at se om vi kan bygge på en aftale og udvikle samarbejdet.

Vi vil både i JYSK arena og Silkeborg-Voel hallen kunne tilbyde kaffe på liganiveau, ligesom at Merrild Lavazza Danmark har bidraget med en god aftale i form af tilkøb og de vil være synlige i forbindelse med hjemmekampene i JYSK arena. Kan godt røbe at de blandt andet er sponsor på 2 minutters udvisning, har adgang til VIP, ligesom at man er at finde på LED samt gulvreklame på alle TV kampe de næste 2 år. Vi gælder os til endnu en ny partner og vi glæder os til at tage godt imod en ny GULDPARTNER”, afslutter salgs- og netværkschef Per Rasmussen.

”Vi har tidligere haft et samarbejde med Per Rasmussen og da jeg kontaktede Per, var vi ikke længe om at mødes over en ”kop kaffe” og så udviklede tingene sig hurtigt og jeg fornemmede at der var mulighed for at blive partner men nogen der vil Deres partnere det godt og efter nogle møder og dialoger, var vi ikke i tvivl om at vi vil det her sammen. Jeg er selv fra Silkeborg og er glad for også at kunne bakke op lokalt på Liganiveau med en ambitiøs klub – også udenfor banen. Jeg glæder mig til at komme ned og se håndbold og ja vi vil bakke aktivt op og er sikker på vi har produktet og set-up til at være på toppen. Aftalen træder i kraft fra januar 2021 og de næste 2 år”, siger Salgsdirektør fra Merrild Lavazza Tom Faurschou.
Læs mere om Merrild Kaffe her

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com