I forbindelse med hjemmekampen mod Randers HK blev klubbens kommende højre fløj Michaela Ek præsenteret for såvel erhvervsklubben, der havde rekordbesøg, samt de godt 1160 tilskuere, der var mødt op til fredagens ligakamp i Jysk Arena.

Michaela Ek skal afløse Simone Böhme, der skifter til Viborg HK efter denne sæson.

Den nye højre fløj i grønt er netop udtaget til det svenske landshold, der har FCMs træner Helle Thomsen som træner. Ek lagde da heller ikke skjul på, at hun glæder sig til at komme tættere på landstræneren, når hun skifter til Silkeborg-Voel KFUM efter sommerferien.

Om sit valg af Silkeborg-.Voel KFUM som sin nye klub sagde Michaela Ek:

– Jeg har hørt rigtig meget godt om Silkeborg-Voel KFUM og om Jakob Andreasen som træner, derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at Silkeborg-Voel skulle være min nye klub. Jeg glæder mig rigtig meget til den nye sæson.

Michaela Ek skifter fra svenske Skövde HF.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com