Midtjysk trænerseminar – Masterclass 2017 afholdes endnu engang af Silkeborg-Voel. Igen i år kan vi præsentere en lang række spændende navne med højaktuelle emner for håndboldsporten.

Mandag d. 24/4 kl. 18.00-21.30
Thomas Høst, Talenttræner i DHF, assistent træner hos SK Århus’ ligadamer og cheftræner for SK Århus’ U18 piger.

Thomas Høst holder et spændende foredrag omkring transitionen fra ungdoms- til seniorspiller. Thomas har været tilknyttet SK Aarhus’ U18 piger gennem de seneste fem år, hvor syv ud af de 16 nuværende spillere på ligaholdet er kommet op fra klubbens U18 hold.

Thomas Høst ved om nogen, hvad der skal til for at sikre overgangen fra ungdoms- til seniorspiller. Ud over en Mastercoach uddannelse inden for håndbold, så er Thomas Høst uddannet fysioterapeut og har en bachelor i idræt.

Mandag d. 1/5 kl. 18.00-21.30.
Kom ind i hovedet på en professionel herreligaspiller.

Vi har inviteret seks ligaspillere fra BSV, som fortæller, hvordan de ser de væsentlige kompetencer på lige netop deres position.

Kurset er bygget op, så du først får en time med Stefan Hundstrup og Johan Hansen, derefter en time med Michael V. Knudsen og Rasmus Jensen og til slut en time med Nikolaj Øris og Nikolaj Markussen, hvor der er fokus på udviklingen for den enkelte spiller.

Spillerne får her mulighed for at dele ud af sine mange erfaringer i forhold til øvelser, fokuspunkter, udviklingsområder og meget mere.

Denne gang er det ikke trænerhjernen, vi åbner op, men til gengæld den enkelte spillers, som kan se meget anderledes ud end trænernes.

NB. Der tages forbehold for ændring i oplægsholdere i tilfælde af evt. landsholdsudtagelser

Mandag d. 8/5 klokken 18.00-21.30
Cheftræner for Skanderborg Håndbold og kommende GOG cheftræner Nicolej Krickau.

Med stor inspiration i nogle af de store playmakere som Magnus Andersson, Christian Berge og Ivano Balic afholder Krickau et kursus, om playmakerens evne til altid at være i position og til at kunne afgøre boldene på kort tid. Positionering giver gode forudsætninger for både stående skud, deres gennembrud og deres evne til at assistere specielt stregspillerne. Er det det forventede skud fra stående omkring H3, der er det mest optimale, eller er der andre situationer, som giver større afkast? Hvilke situationer er bedst for centerspilleren at arbejde med gennembrud i? Og er der egentlig forskel på om man modtager bolden fra ventre eller højre side, og om du er venstrehåndet eller højrehåndet?

Mandag d. 15/5 klokken 18-21.30
Ass. træner og målvogtertræner i Randers HH og tidligere talentansvarlig for målvogtere i DHF på pigesiden  

Rasmus Vandbæk afholder et kursus om, hvordan man bedst holder fokus på sine målvogtere. Her viser han 100 forskellige målvogterøvelser, som omfatter opvarmnings-, mobilitets-, smidighedsøvelser, selvtræning til, når man ikke er på mål samt skudseancer.

Så hvis du skal inspireres til at gøre dine målvogtere endnu bedre, så er kurset noget for dig og dine målvogtere.

Bonus: Medbring din målvogter for kun 150 kr. Målvogteren kommer ikke selv på gulvet, men observerer øvelser på lige fod med andre kursister.

Læs meget mere her