Vi spiller en ekstremt vigtig kamp i dag mod EH Aalborg.

Efter en række kampe som enten underdogs eller som ligeværdige modstandere har vi nu en kamp, hvor vi igen skal påtage os favoritrollen. Hvis vi vil fastholde vores position i top 8 inden julepausen og dermed øge vores chancer for at nå slutspillet, så skal vi have to point i aften.

Kampen har stor betydning for både vores stilling i tabellen, vores muligheder for at nå slutspillet og ikke mindst har det vital betydning for pigernes selvtillid, at det lykkes at hente begge point i aften.

Som altid er det vigtigt at mærke opbakningen fra publikum og sponsorer. Her arbejder vi løbende på at forbedre oplevelsen for alle på tilskuerpladserne, så vi kan fastholde både den opbakning, vi har nu, og samtidig fortsætte med at trække flere og flere tilskuere til vores hjemmekampe.

Det vil forbedre oplevelsen for både spillerne på banen og for alle på tilskuerpladserne.

Så fortsæt endelig med at dukke op her i JYSK arena, når vores damer spiller mod nogle af verdens største håndboldprofiler. Så lover vi til gengæld at fortsætte med at forbedre oplevelsen i hallen og styrke holdet inde på banen.

Velkommen til dagens kamp til tilskuere, sponsorer, spillere, dommere og alle de mange frivillige, der får det hele til at køre rundt.

God kamp til alle.
Mikael Bak – adm. direktør

Køb billet her

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com