Sæsonens første træningskamp endte med et tomålsnederlag til Ringkøbing Håndbold, men der er alligevel nok at glæde sig over i den nye Silkeborg-Voeltrup, hvor stort set samtlige spillere kom på måltavlen.

Tilskuerpladserne var pænt fyldt, da Silkeborg-Voels ligadamer tog imod Ringkøbing Håndbold i sæsonens første træningskamp. En kamp, som for hjemmeholdet havde til hovedformål at give lidt kamptræning til det forholdsvist nye mandskab med både en stribe unge talenter og et par nye profiler, der skal spilles sammen med de få tilbageværende stamspillere.

En af de nye på holdet, er den tidligere tyske A-landsholdsspiller Susann Müller, som har fyldt hullet ud på højre backpositionen. Hun åbnede kampen med at vise, hvorfor hun er kommet til klubben, da hun omsatte holdets første angreb til en føring.

Hendes to kollegaer i bagkæden, Sofie Bæk Andersen og Jane Schumacher fulgte hurtigt trop, og så var stillingen 3-1. Herfra lod de grønne Silkeborg-Voeldamer dog gæsterne komme mere på banen, og få minutter senere var stilingen 3-5.

Efter tyve minutters spil så vi Stephanie Andersen tilbage i målet for ligaholdet for første gang, siden træningskampene frem mod sidste sæson. Den nybagte mor bød straks ind med en stribe redninger, som fik Silkeborg-Voeldamerne lidt bedre med i kampen, men gæsterne holdt overtaget gennem hele første halvleg, og så kunne holdene gå til pause ved stillingen 11-12.

Efter pausen var det igen gæsterne fra Ringkøbing, der havde bedst fat og med to hurtige scoringer fik udbygget føringen til 11-14.

Herfra var kampen meget lige, og de to hold skiftedes til at score, og midtvejs i anden halvleg var Ringkøbing fortsat foran med tre ved stillingen 18-21.

Herfra trak vestjyderne endnu et stykke fra og var et par gange oppe og føre med fem mål, indtil hjemmeholdet markerede sig med et række gode redninger og sikre scoringer.

Tyve sekunder før tid bragte dagens topscorer, Sofie Bæk Andersen, ovenikøbet et håb om udligning frem i spillerne, da hun med sin syvende scoring reducerede til 23-24. Det tillod Ringkøbing Håndbold dog ikke, og med en sidste scoring på Stephanie Andersen lukkede gæsterne kampen ved 23-35.

Næste test for Silkeborg-Voels ligadamer er allerede på mandag, hvor det gælder norske Storhammer. Kampen spilles kl. 17 i Voel Hallen, og der er naturligvis igen fri entré.