Hun har altid spillet i Silkeborg-Voel med undtagelse af sæsonen 2016-2017, hvor hun var på efterskole i Ikast og spillede på U16-holdet der for den lokale klub.
”Der var dog ingen tvivl om, at jeg skulle tilbage og spille for Silkeborg-Voel”, siger Natasja Andreasen.
I hjemmekampen mod Sønderjyske for godt en uge siden rundede hun 100 førsteholdskampe i klubben i en alder af kun 23 år. Hun kan godt se, at det er mange i en ung alder.
” Men det kunne have været flere kampe, for jeg har haft skadesperioder undervejs. Og så har jeg spillet mange ungdomskampe for klubben. De tæller også for mig,” siger hun.

En stor håndboldfamilie
Natasja Andreasen er ud af en vaskeægte grønbluset håndboldfamilie. Hun er datter af Freddie Andreasen og Puk Plougstrup, og klubbens direktør Jakob Andreasen er hendes farbror. Desuden er hun kusine til Jens Dolberg Plougstrup.
Hun spillede altid hjemme på Margrethevej i Voel sammen med Maja Laursen og Andrea West Bendtsen. De spillede fodbold, håndbold og rundbold i en af forældrenes haver. Natasja spillede også fodbold til hun var 14 år, men der har dog aldrig været tvivl om, at hun var håndboldspiller. Hun var med i hallen i barnevogn, når hendes forældre trænede og spillede kamp, og hun spillede selv næsten fra hun kunne gå.
”Silkeborg-Voel har altid været familiens klub, og jeg har kontrakt med klubben i endnu en sæson,” siger Natasja Andreasen.
Landsholdskarrieren stoppede for hende i sommeren 2020, da U19-VM blev aflyst på grund af Corona. EM i 2019 står for Natasja Andreasen som noget af det største i karrieren. Her blev det til en 6. plads. Final-4 bronzen sidste år tæller også.
”Har du et håndbold-idol?”
”Det er et godt spørgsmål. Men nej, ikke specifikt. Men jeg følger med og kan godt lære noget af de kvalitetsspillere, som man oplever”, siger Natasja Andreasen.

Tvivl om spilletid
I onsdagens kamp mod Horsens kom hun til skade med højre ankel og måtte udgå.
”Der er ikke brud, men der er noget væske, der skal væk. Jeg ved ikke, om jeg spiller mod Aarhus. Det må vi afvente og lade stå åbent,” siger Natasja Andreasen.
Hun glæder sig ellers over den gode start i det nye år med fire sejre i fire kampe.
”Vi har fundet hinanden rigtig godt nu. Vi er et godt sted og kollektivet fungerer godt og har givet nogle gode point. Mod Aarhus spiller vi altid tætte kampe, og vi ligger godt til hinanden,” siger Natasja Andreasen.

FAKTA
Natasja Andreasen
Playmaker, back
Født 31. oktober 2000(23 år)
Højde: 171 cm
Klubber: Silkeborg-Voel
Ikast Håndbold (2016-2017)
Landskampe:
8 Y-landskampe/17 mål
17 U-landskampe/40 mål

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com