Årets sidste kamp i Primo Tours Ligaen foregik i Viborg, hvor tilskuerne fik en målrig kamp, og hvor Silkeborg-Voel gav de grønklædte fra Viborg HK kamp til stregen. Efter en tæt kamp, endte det hele 30-28, hvor især Trine Troelsen lyste op med 10 mål.

1. halvleg blev en målrig affære, hvor det var Silkeborg-Voel der fra start af tog teten, og fik bragt sig foran med to mål inden der var gået fem minutter, hvilket sendte et klart signal til Viborg HK om, at gæsterne ikke var kommet til Viborg Stadionhal for at være statister.

Langsomt fik Viborg gang i maskineriet, og fik halet Silkeborg-Voel ind igen, men de grønne, der i aftenens anledning var klædt i orange, fik gang på gang bragt sig i spidsen, dog med Viborg lige i halen. Der var debut til Michaela Ek, og hun gjorde det ganske fornuftigt, og nettede to gange på tre forsøg, mens Camilla Maibom der var tilbage efter skade, også gjorde det godt, og afløste Sofie Bæk, på fornem vis efter behov.

Viborg fik med godt tre minutter tilbage igen kontakt, og denne gang gik de også forbi, og kunne derfor gå til pause, foran med 16-15.

I 2. halvleg startede Viborg hvor de slap i 1. halvleg, og det betød desværre for Silkeborg-Voel, at hjemmeholdet trak en smule fra, og virkede til i denne periode noget mere ovenpå, end tilfældet var i de første 30 minutter.

Sara Kececi kom på mål i begyndelsen af halvlegen, og gjorde det fornuftigt, men kunne ikke gøre så meget ved, at Viborg midtvejs i 2. halvleg bragte sig foran med 26-21 på straffekast, taget af Ann Grete Nørgaard.

Nu begyndte det også at regne med to minutters udvisninger til Silkeborg-Voel, og så begyndte det så småt at blive svært, men evigt fightende Trine Troelsen fortsatte med at brage mål ind bag Rikke Poulsen, og samtidig begyndte forsvaret at lukke godt af, og så blev det pludseligt spændende alligevel.

Viborg formåede dog at holde hovedet koldt til slut, og kunne derfor trække sig tilbage med en sejr på 30-28.