U16 drengene debuterede søndag i ligaen. Modstanderen var arvefjenderne fra Skanderborg Håndbold, som drengene havde besejret i torsdagens elitecup kamp. Desværre var det Skanderborg Håndbold, der havde lært mest af det opgør, og tog revanche for nederlaget med en sejr på 25-21 over de grønne drenge.

Voeldrengene kunne i første halvleg ikke rigtig finde rytmen i deres spil, og det benyttede gæsterne sig af, og kunne bringe sig foran i opgøret. De grønne drenge sled og slæbte, men havde ikke heldet i de afgørende situationer. Flere oplagte chancer blev brændt, ikke mindst fordi Skanderborgs keeper havde valgt at have en af de dage, hvor han bare tog alt, hvad der kom inden for målrammen i første halvleg.

Efter 10 minutter var Voel bagud med 3-5, og i den efterfølgende periode trak gæsterne fra og bragte sig foran med 4-8. De grønne virkede lidt overtændte, og kunne ikke få spillet til at fungere, alt for ofte blev der afsluttet alt for tidligt. Og da Skanderborg så valgte at skygge Jens Dolberg Plougstrup  fik de smidt grus i Voels maskineri. Ved pausen var hjemmeholdet bagud med 8-13.

Voel fik lidt mere gang i spillet efter pausen og i perioder trak de ind på gæsterne, uden det dog bragte dem afgørende ind i kampen. Et par lidt uforståelige udvisninger til de grønne gjorde det heller ikke lettere for hjemmeholdet, der havde svært ved at holde fokus på spillet i den afgørende fase.

Med 13 minutter igen var de grønne bagud med syv mål, men fik her lidt mere styr på spillet og trak ind på Skanderborg, men løbet var kørt.