Kampens betydning for de to holds muligheder for at nå med i slutspillet var tydelig. Kampen svingede da også som en pendul på overarbejde. Der var skiftende føringer, men gæsterne fra Team Tvis Holstebro trak det længste strå og vandt 25-29.
Før kampen havde Silkeborg-Voel 17 point, mens TTH havde 14 point. Med aftenens resultat er spændingen om en plads i slutspillet øget betydelig.
Silkeborg-Voel var bagud flere gange med tre-fire mål i første halvleg. I slutningen førte TTH endda med 8-12, men to hurtige mål af Sofie Bæk på straffekast og Hege Wahlquist skaffede en pausestilling på 10-12.
Dermed var der åbnet op for spændingen til anden halvleg. Og det blev det. TTH kom foran 10-13, men hjemmeholdet kom op og foran 15-14, ikke mindst på grund af usvigelig træfsikkerhed hos Susann Müller og Rikke Iversen, der scorede henholdsvis to og en gang i tomt mål.
Til trods for et brændte kontrachancer var Silkeborg-Voel foran med både 16-15, 17-16, 18-17, 20-18 og 21-19.
Men UPS. Det blev imidlertid ændret til 21-24 med otte minutter igen.
Og det blev værre endnu. TTH kom foran med 23-27 med tre minutter igen.
Den stillingen formåede Silkeborg-Voel ikke at indhente, og muligheden for en sejr var forspildt.
Opbakningen fejlede ellers ikke noget. 2258 tilskuere i JYSK arena er rekord for dameligaen.