Det er hårdt at være 2. divisionshold må det unge hold i Silkeborg-Voel sande. Holdet tabte torsdag aften på hjemmebane med 24-30 til til Svendborg efter 10-14 ved pausen.

“Vi underpræsterede igen. Svendborg er ikke et bedre hold, men det er et hold med mere erfaring og rutine. Det er også et hold med mere energi, end vi kunne levere som bundhold. Det er svært at acceptere, at vi lukker 30 mål ind. Vort forsvar og målmænd får ikke ordentligt fat. 10-11 redninger er for lidt”, siger træner Peter Laursen.

Silkeborg-Voel er presset på resourcer, og holdet måtte igen undvære karantæneramte Kasper Knudsen.

” Han var savnet som målskytte. Vi havde også svært ved helt at omsætte taktikken til praksis. Det tilskriver jeg, at vi har et ungt og uerfarent hold. Vi burde have holdt Svendborg nede på 24-25 mål, og jeg kan sagtens finde de ting, der afgjorde det”, siger Peter Laursen.

Holdet har nu kamppause indtil den 22. februar, hvor der er udekamp mod Fredericia.

” Vi prøver noget og giver lidt fri, så der kan komme noget mere sult efter at træne og spille. Spillerne får en lille “puster”, og det sker der ikke noget ved med så lang en pause”, siger Peter Laursen.

Han leder dermed videre efter de sidste point, der kan betyde overlevelse i 2. division.

Målscorere: Andreas Sørensen 7, Mads Svangren 5, Christian Lorentzen 4, Valdemar Elmose 2, Andreas Bak 2, Phillip Lyngby 2, Oliver Winther 1, Asbjørn Andersen 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com