Lørdag eftermiddag havde Voels 2 div. damer besøg af Hornslet IF (HIF) i Voel hallen.

De to hold spillede et tæt første halvleg, der fra Voels side desværre var alt andet end fejl fri. Tekniske fejl og dårlige afslutninger sikrede HIF en pause føring på 11 – 12

Anden halvleg startede katastrofalt for Voel. Ni et halv minut uden scoring eller ændring af spillet fra bænken. Gav HIF et forspring på 4 – 5 mål. Kun et meget flot forsvars arbejde og nogle fantastiske redninger i målet sikrede at pigerne ikke blev totalt slagtet. Langt om længde kom de nødvendige udskiftninger og kampen ændrede karakter. Piger skal have stor ros for ikke at give op, men i stedet kæmpe for hinanden. Resten af kampen blev ren overlevelse for HIF for Voel sloges for det spinkle håb for points. Desværre havde kampens dommere ikke deres bedste dag, det blev en rodet afslutning på kampen. Voel får sig kæmpet tilbage i kampen, nu kun nede med et enkelt mål og med ca. 30 sekunder tilbage har HIF bolden. På en eller anden måde får Voel tilkæmpet sig bolden, nu er alle muligheder åbne igen. Voel spille rundt og det lykkes for Voel at få spillet Nanna Georgi fri. Hun springer ind over stregen, men får et skub af to strakte arme fra højre side, hvorefter hun ændre retning og skyder over mål. Klokke klart straffe og en udvisning syntes Voel spillere og tilskuere, men ikke dommeren der står og ser på at Nanna bliver ureglementeret skubbet. Næ nej, han ser åbenbart intet for han dømmer det i hvert tilfælde ikke. Voel må se muligheden for at få uafgjort stjålet. Kampen slutter 20 – 21

Når man ikke kan score i ni et halvt minut så fortjener man vel ikke at vinde en håndboldkamp, men når man nu i de resterende minutter af kampen kæmper flot, så fortjener man i min lille lommebog det ene points. At den ene dommer så ikke holder øje med spillet eller af en anden grund ikke følger reglerne, det er sku træls. Det er nu anden gang Voel taber til et hold som de burde få points imod. HIF var ikke skræmmende, Voel leverede bare ikke varen. ØV. På den positive side skal Nanna Georgi moment vis nævnes. I de triste minutter af anden halvleg stod forsvaret fantastisk godt og så kommer jeg ikke uden om Siri Fugmann i Voels mål som var stærkt spillende.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Nanna Georgi 11 (6), Sandra Haugaard 4, Cecilie Jakobsen og Sara Sølvsten 2 og Kathrine Mikkelsen 1 + de 18 redninger af Siri Fugmann

Vurdering af hal: 3* (hyggelig og brugbar)

Vurdering af dommere: 2* (under niveau for 2 div.)

Vurdering af publikum: 4* (det var et fantastisk medlevende publikum)