Folkene omkring Silkeborg-Voel skal til den kommende sæson øve sig på de norske gloser. Klubben har nemlig skrevet kontrakt med de to norske spillere Eira Aune og Eli Marie Raasok.

Begge spillere er 23 år og skifter fra Eliteserieklubben Oppsal, der holder til i Oslo. Eira kan dække flere pladser i bagkæden og har optrådt i den bedste norske række i de sidste tre sæsoner. Eli Marie har også optrådt i flere sæsoner i den bedste række. Derudover kan det nævnes, at hun som juniorspiller opnåede tæt ved 50 landskampe på det norske juniorlandshold.

Direktør Mikael Bak udtaler: ”Som tingene har udspillet sig, gav det sig selv, at vi skulle se nærmere på en bagspiller og en målmand, for at være dækket godt ind til næste sæson. Jakob Andreasen har i den forbindelse haft sine øjne rettet mod Norge, hvor vi havde hørt og set nærmere på de to piger”.

”Vi har tidligere haft gode erfaringer med norske spillere i Silkeborg-Voel. Med to piger på 23-år, der allerede har vist et højt niveau, ser vi absolut også mulighederne for, at det er spillere der kan udvikle sig yderligere her i klubben”, afslutter Mikael Bak.

Ud fra statistikkerne er der også bevis for, at det er to kompetente spillere, der har skrevet kontrakt med Silkeborg-Voel. Eira Aune scorede 6,38 mål pr. kamp, mens Eli Marie Raasok i den afsluttede sæson stod med en redningsprocent på 36,16 %.

Både Eira Aune og Eli Marie Raasok ser frem til at rykke til Danmark og Silkeborg, og selv siger de følgende:

Eira Aune: ”Da jeg fik tilbuddet om at komme til Danmark for at spille håndbold for Silkeborg-Voel, blev jeg både spændt og beæret. Nu glæder jeg mig til at tage fat på et spændende og nyt kapitel i min håndboldkarriere. Jeg ser på mig selv som en loyal og hårdtarbejdende spiller med stor træningskapacitet. I løbet af det sidste år har jeg også deltaget i samlinger med det norske rekrutlandshold.”.

Eli Marie Raasok: ”Jeg følte det var på tide med nye udfordringer, og da muligheden i Silkeborg-Voel kom, føltes det som et godt match både for mig og klubben. Jeg synes det er ekstra morsomt, at Eira og jeg følger hinanden videre til en dansk klub, eftersom vi har spillet sammen så længe og er så gode venner. Det kan være, at vi kommer vi til at gå hinanden lidt på nerverne, når vi nu skal bo sammen, men jeg tror at det vil gå godt og jeg glæder mig meget.

Begge spillere har underskrevet en to-årig aftale med Silkeborg-Voel.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com