Efter denne sæson tager Silkeborg-Voel afsked med venstrefløjen Hege Bakken Wahlquist, der har valgt at indstille sin karriere. Hun har spillet i klubben siden 2017.

Undervejs i tiden i Silkeborg-Voel har Hege været plaget af problemer med en knæskade, hvilket også har holdt hende ude af spillet i store perioder. Særligt i sæsonen 2018-2019 var det småt med spilletid, som følge af knæproblemerne. Siden er hun dog kommet tilbage og har leveret på et flot niveau. Dette har i indeværende sæson resulteret i 28 scoringer i Bambusa Kvindeligaen.

Hos Silkeborg-Voel er Mikael Bak ærgerlig over beslutningen, som han dog samtidigt har forståelse for: ”Vi er kede af at skulle sige farvel til Hege Bakken Wahlquist. Hun har i sin tid i klubben vist, at hun har haft et rigtig højt topniveau, og derfor er det også rigtig synd, at Hege nu er kommet dertil, hvor hun må indstille sin karriere. Jeg har dog forståelse for hendes situation og dette har hun også opbakning til her fra klubben. Nu håber vi, at vi inden sæsonafslutningen kan få mange mennesker i JYSK arena, så vi kan tage en flot afsked med Hege”.

Om sit karrierestop i en alder af 28 år siger Hege Bakken Wahlquist: ”Det er naturligvis ikke en drøm at skulle stoppe sin karriere i den alder, som jeg har. Jeg skulle gerne have haft mange gode håndbold-år tilbage i mig, men realiteterne er anderledes. Heldigvis kan jeg se tilbage på nogle gode år i Silkeborg-Voel, som har været en fantastisk klub for mig. Her har jeg haft det godt både på og uden for banen, og der er absolut meget jeg vil savne herfra”.

Yderlige siger hun følgende: ”Jeg er en person, der vil gå ”all in” i det jeg laver. Nu er jeg kommet til et punkt med mit knæ, hvor jeg ikke kan træne i nærheden af så meget håndbold, som jeg ønsker. Det går udover min præstation som håndboldspiller og min evne til at bidrage til holdet. Derudover vil jeg også gerne have et knæ, der kan fungere i en aktiv hverdag i mange år fremover, og derfor er jeg kommet frem til denne beslutning”.

Gennem hele sin tid i klubben har Hege Bakken Wahlquist haft Jens Fisker Automobiler som sin personlige sponsor.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com