Hege Bakken Wahlquist har sat sin signatur på en 1-årig aftale med Silkeborg-Voel og tager dermed sin tredje sæson i den grønne trøje.

Det har været en turbulent tid siden den tidligere TTH-spiller kom til klubben i 2017. En knæskade har desværre sat den 27-årige fløjspiller på sidelinjen i størstedelen af denne sæson, men vilje og et hårdt genoptræningsforløb har nu bragt den norske jente tilbage på banen. Med 10 mål i de seneste to kampe, har Hege dog vist prøver på hendes store potentiale, og at hun igen er på vej mod sit ‘gamle’ niveau. Derfor glæder cheftræner Jakob Andreasen sig også over den nye aftale:

“Det har været vigtigt for os at få 100% styr på Hege’s knæ, og derfor har hun også fået ro og tid til at komme tilbage på banen. Vi ved, at når Hege er skadesfri og træner kontinuerligt over en længere periode, så har hun et rigtig højt niveau, som uden tvivl vil være en gevinst for os. Samtidig så bidrager Hege både socialt til holdet og med hendes store træningsmoral, og jeg glæder mig derfor over, at hun bliver i klubben endnu en sæson”

Hege Bakken Wahlquist glæder sig også over at fremtiden nu er på plads, og at hun forhåbentlig kan genfinde sit høje niveau i Silkeborg-Voel:

“Jeg trives godt både på holdet og i byen,  men vigtigst af alt, så føler jeg mig tryg når jeg spiller håndbold i Silkeborg-Voel og det er essentielt for mig, hvis jeg skal præstere. Knæet skal stadigvæk vænne sig til den øgede træningsmængde, men jeg tror på, at Silkeborg-Voel er stedet for mig, hvor jeg kan finde tilbage til mit tidligere niveau”