Om en uge går det endelig løs, når Silkeborg-Voels Boxer Dameligahold, skal i ilden mod Nykøbing Falster i Santander Cup (Pokalturneringen, red) på udebane i Scandlines Arena på Falster. Hele holdet er netop vendt hjem fra La Santa Sport i Spanien, og Jakob Andreasen var et godt stykke hen ad vejen tilfreds med turen, men måtte dog også konstatere, at ikke alt var forløbet som håbet.

– Det har været en rigtig fin tur, hvor vi er kommet meget tæt på hinanden, og på den front har vi i høj grad fået noget ud af det. Det er utroligt vigtigt, for at et hold fungerer, at man kender hinanden godt, og det har turen hjulpet med til. På det spillemæssige har det på nogle punkter set godt ud, men desværre har Trine Troelsen fået en overbelastningsskade, så hun har ikke kunnet deltage og Michaela Ek fik et vrid i knæet, så hun har også stået over, siger Silkeborg-Voel-træneren og fortsætter:

– Det var en streg i regningen, at vi skulle undvære dem, fordi det er to spillere, som får en stor rolle på holdet, og når de ikke har kunnet være med, så har det haft betydning i forhold til at få spillet forskellige kombinationer ind. Så rent spillemæssigt har det ikke været helt optimalt, men samlet set, har turen igen i år, været en succes.

Rikke Iversen, Amanda Brogaard og Ida Sylvest, der har været skadet i opstarten, har til gengæld rykket sig i den rigtige retning, og er ved at være klar til sæsonstart, men mangler stadig det sidste, før topformen er på plads.

– Det har set meget godt ud med de tre spillere, og de har vist gode takter i Spanien, så det er dejligt at vi snart er ved fuld styrke forhåbentligt. Michaela Ek skal scannes på tirsdag ved Idrætsklinikken i Silkeborg, og jeg håber meget på, at det “bare” er et vrid, altså en form for forstuvning, men det kan selvfølgelig være mere alvorligt. Vi har dog lige nu en tro på, at det ikke er så alvorligt, og satser på at hun snart er tilbage. Michaela er lige blevet udtaget endnu engang til det svenske landshold, og det vil være et stort tab for os, hvis vi skal undvære hende i længere tid, det siger næsten sig selv, konstaterer Jakob Andreasen.

I morgen er der sidste test mod Randers HK i JYSK Arena klokken 17.30, inden det på søndag for alvor går løs, men Jakob Andreasen forventer ikke det store af kampen, og har svært ved at vurdere, holdets styrke lige nu.

– Det er sidste test, inden kampen mod Nykøbing, men da vi netop mangler Trine og Michaela, så er vi lidt ramt på ressourcer, og samtidig så tager det bare tid at spille 13 spillere ind, og derfor er det svært at sige, hvor vi helt præcis står i forhold til de andre hold i ligaen. Vi drømmer ikke store drømme, og skal som udgangspunkt bare sikre os mod nedrykning, det er ambitionen lige nu.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com