Senere i dag, skal Silkeborg-Voel i kamp i EHF-Cuppen mod svenske Höôr H65, det første af to opgør, der gælder videre deltagelse til kvartfinalen i turneringen. De grønne kommer til kampen med to nederlag i bagagen, men Jakob Andreasen føler dog ikke, at der er grund til bekymring.

Før nytår tabte holdet til Viborg og i torsdags blev det så til endnu et nederlag, denne gang mod København Håndbold, men trods den lidt sløje start på turneringen efter VM-pausen, er der ingen bekymring at spore hos Jakob Andreasen.

– Selvfølgelig havde det været sjovere at vinde, men det har været to kampe, hvor vi har været godt med, og mod hold der er i fremgang, så på den måde synes jeg ikke det er problematisk. Vi har hele tiden godt vidst, at januar ville blive en svær måned, hvor der venter mange svære kampe. Kampen mod København gik på mange måder som vi havde forberedt os på, men angrebsmæssigt var det langt fra godt nok, og vi brændte alt for meget. Forsvarsmæssigt gik det til gengæld efter planen, og vi formåede at holde dem fra scoring i lange perioder, men når vi så ikke selv kan score, så hjælper det ikke ret meget, siger Jakob Andreasen.

I dag gælder det så Höör, der holder til i det sydsvenske, og det er en kamp som der bliver set frem til, og vurderet ud fra forskellen på den danske og svenske liga, så bør det være en kamp, som Silkeborg-Voel har gode chancer i, hvilket Jakob Andreasen er enig i.

– Det er et hold, der på mange måder minder om os. De vil gerne frem ad banen, og satser meget på kontrafasen, så det gælder om, at holde fokus og spille tålmodigt, så vi kommer frem til nogle ordentlige afslutninger, fordi ellers kan vi nemt blive straffet i den anden ende. Vi har studeret dem på video, men det er klart, at vi kender dem ikke nær så godt, som de danske hold, så også på den baggrund er jeg glad for, at vi har hjemmebane til sidst. Vi satser meget på at gå videre, og jeg tror helt sikkert på, at vi har gode muligheder, men vi skal ikke taget noget for givet, og det kan jeg godt love, at vi ikke gør, fastslår han.