Jakob Andreasen har fået manet sine forsigtige forventninger til de seneste to udekampe godt og grundigt til jorden, og der er da også noget mere optimisme at spore hos cheftræneren op til dagens hjemmekamp mod Nykøbing Falster.

Velkommen tilbage i JYSK arena efter hele to måneder uden hjemmekampe foran Danmarks bedste tilskuere.

Vi har glædet os rigtig meget til at spille for jer igen og håber, vi kan få en ligeså god aften, som vi er endt med at få på vores to udekampe i Odense og Esbjerg.

Det har været en vanvittig fed start på året for os, og jeg kan ikke udtrykke nok, hvor stolt jeg er af pigerne. Det spil, de har leveret mod to af landets bedste hold, har været på så højt niveau, at jeg som træner ikke kan lade være med at gå og drømme lige så stille om en plads i slutspillet.

Jeg vil dog meget gerne understrege, at selv om vi har leveret nogle top-klasse præstationer her i årets første to kampe, så har vi stadig lang vej endnu. Og vi skal spille mange kampe endnu på samme niveau, hvis det skal lykkes for os. Det er ikke succeskriteriet i år.

En af de kampe, der kan få afgørende betydning for, om drømmen skal gå i opfyldelse for os, det er den her i aften mod Nykøbing Falster. Det er et af de hold, vi ligger og skiftes med om en plads i top 6, og på grund af vores kamp i Nykøbing, som endte 33-28, så skal vi gerne vinde med minimum fem mål i aften.

Det kan vi godt, hvis vi spiller, som vi har gjort i de første to kampe. Vi skal fortsætte det disciplinerede spil, holde vores aftaler og selv tro på, vi kan slå dem.

Efter sidste runde har vi både Trine Troelsen, Louise Lyksborg og Stephanie Andersen på Rundens Hold, hvilket bare bekræfter mit stolte syn på deres præstationer. Vi har en utrolig stærk defensiv, når vi holder sammen og stoler på hinanden, og så har det enorm betydning, at selvtilliden også lever, når der skal afsluttes.

Så få hænderne og råbetøjet i gang og lad os skabe endnu en succes i aften i JYSK arena.

God kamp til alle.

Kampen begynder kl. 19, og vi viser selvfølgelig Danmarks landskamp mod Bahrain på storskærm i JYSK arena fra kl. 17.45 og frem til indløb. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com