I dag spiller vi den sidste kamp i 2018.

Vi slutter året af med en kamp mod vores første ligamodstander denne sæson, så på en måde, er det lidt som at slutte ringen.

Siden den kamp synes jeg – heldigvis – vi har rykket os et stykke i den rigtige retning og set flere og længere passager af det gode spil, som vi var sikre på, vi kunne få med det hold, vi har denne sæson.

Dét har vores modstander dog også, og vi tager i dag imod et hold fyldt med selvtillid, og som kun er få point fra faktisk at blande sig i spillet om en plads i top8. Det skal vi selvfølgelig gerne sætte en midlertidig stopper for i aften.

Efter kampen venter os halvanden måneds kamppause, hvor vi i stedet skal følge vores landshold til EM i Frankrig. Vi har desværre ikke nogen spillere afsted i år, men så kan vi glæde os over at få nogle værdifulde uger med en masse god træning, hvor vi måske kan være heldige at få både Hege Bakken Wahlquist, Louise Ellebæk og Louise Lyksborg lidt mere med igen efter deres henholdsvis skader og graviditet.

Inden næste hjemmekamp den 16. januar har vi også et par spændende events i kalenderen, som vi glæder os meget til. I næste weekend afvikler vi vores store firmajulefrokost med Lars Hjortshøj og Det Vildeste Band. Her glæder vi os til at holde to fede fester for op imod 700 personer fordelt på fredag og lørdag.

I begyndelsen af december afholder vi ginsmagning for vores partnere hos Lysdahl Simonsen, hvor vi får mulighed for at give lidt tilbage til de mange sponsorer, der sørger for, at vi har et dameligahold her i byen.

Endelig har vi en masse billetter til Danmarks tre kampe i mellemrunden ved VM for herrer i Boxen, hvor vi ser frem til nogle fede fanarrangementer.

Vel mødt og god kamp til alle. Har du ikke mulighed for at komme i hallen, kan du fange den på TV2 Play kl. 18.30.

Mikael Bak
adm. direktør

Køb billet her: