Lørdag starter kvindernes VM i Danmark, og nærmest samtidig starter Silkeborg-Voels ligahold op igen, efter 14 dages pause, og går nu i gang med masser af fysisk træning, så truppen er fit for fight til sidste del af sæsonen.

Sæsonen indtil nu har gået over al forventning, og holdet indtager  6. pladsen, hvilket er noget bedre end målsætningen, der går på at undgå nedrykning. Den direkte nedrykning virker lige nu urealistisk, men til gengæld er der ikke mange point ned til nedrykningskampene, så selvom at det ser godt ud nu, så er målsætningen til sidste halvdel af sæsonen den samme, nemlig at undgå nedrykning.

– Vi har fået en meget flot start på sæsonen, og har præsteret meget bedre end forventet, så stemningen er naturligvis rigtig god i truppen. Det er dog vigtigt at pointere, at der ikke er langt ned til København og Odense, og derfor er intet afgjort allerede nu. Vores målsætning er stadig at undgå nedrykning, om end jeg tænker at vi er fri af den direkte nedrykning, men vi kan sagtens ende i nedrykningskampe, så det er vores udgangspunkt, fastslår Jakob Andreasen til silkeborgvoel.dk.

Fra på mandag står den på masser af fysisk træning, så man står så godt rustet som muligt, til sidste del af sæsonen. De sidste 14 dage har stået i afslapningens tegn, og det har været tiltrængt oven på et halvt år, hvor holdet har været intensivt sammen i store perioder.

– Nu skal vi have lagt det sidste på fysisk, inden det går løs mod Viborg sidst i december, så vi er klar til anden halvdel. Vi har en ung trup, så vi har meget at indhente i forhold til nogle af de andre trupper, der har mere fysik og rutine, så vi har masser at arbejde med. Nu trænger vi også til at komme i gang igen, efter en ferie som var tiltrængt. Vi har været enormt meget sammen siden midt i juli, så det har været fint for alle, at få tankerne lidt hen på noget andet, og se nogle andre mennesker, fordi det har virkeligt været intensivt indtil nu, siger Jakob Andreasen, der også har brugt pausen til at forhandle kontrakter på plads, og klubben er snart klar til at præsentere de første.

– Vi har naturligvis blik på næste sæson allerede nu, og jeg tror snart at vi kan præsentere de første, men det hele skal lige falde på plads før vi løfter sløret.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com