Jakob Andreasen var som alle andre meget ærgerlig over resultatet onsdag i kvartfinalen mod TTH Holstebro, men nu gælder det om at se fremad og få nogle point på kontoen i ligaen.

Når man taber en kvartfinale på den måde, som vi gjorde det i onsdags, er der kun en ting at glæde sig over – at den heldigvis ikke tæller i turneringen. Og vi havde trods alt ikke regnet med, at vi skulle spille Final4 til jul, så på den måde har vi jo ikke tabt noget.

Derfor var det da rigtig irriterende og drønærgerligt, når vi dominerede kampen så lang tid, som vi gjorde. Det er der bare ingen grund til at dvæle ved for længe. Det ligger kampene for tæt til, og nu gælder det igen ligaen, hvor vi er ved at trænge til et af de sjove resultater.

Som træner kan jeg faktisk finde mange ting at glæde mig over, selv om stillingen ikke er en af dem.

Vi har ligaens topscorer på vores hold. Trine Troelsen har på otte kampe scoret 64 mål. Det er et snit på otte mål per kamp, hvilket er helt pænt. Oveni det spiller hun med stort overblik og leverer en del assists til sine medspillere. Hun er den næstmest effektive spiller i ligaen, kun overgået af Stine Jørgensen (FCM), som i den grad har imponeret med sin scoringsstatistik i år.

Stine Skogrand og Sofie Bæk er også begge kommet godt i gang med at score mange mål og er noteret for henholdsvis 40 og 34 scoringer.

Uden for banen kan vi glæde os over den imponerende opbakning, vi møder i sæsonen. Det betyder meget for os og kan sagtens mærkes, så bliv endelig ved med at komme i hallen og bakke os op. Så lover vi, at vi fortsætter med at kæmpe alt, hvad vi har lært for at få point og give jer nogle gode oplevelser.

Lad os hjælpe hinanden op i tabellen igen.

Rigtig god kamp.
Jakob Andreasen
Cheftræner