Det krævede ikke mange blik rundt i Silkeborg-Voels omklædningsrum efter kampen at mærke skuffelsen blandt både spillere og trænere. Skuffelsen over resultatet, over det gode defensive arbejde fra de seneste fire kampe, der bare ikke fungerede optimalt i dag, og skuffelsen over, at det comeback, der var under opsejling i anden halvleg ikke gjorde det muligt at få reduceret nederlaget til at være mindre end sejren i den omvendte kamp i oktober, som endte 32-28.

Cheftræner Jakob Andreasen tøvede da heller ikke længe, da han efter kampen blev spurgt, hvad der ærgrede ham mest ved aftenens kamp.

– Nu har vi spillet de sidste mange kampe med et ualmindeligt godt forsvar og målmandsspil i høj klasse. I dag var der ikke noget af det, der virkede, og det får bare afgørende betydning lige med det samme. Det ærgrer mig lidt, fordi jeg ved, vi kan gøre det bedre. Men kurver knækker af og til, og selv om jeg havde håbet, at det havde været Københavns hjemmebanestime, der var knækket i dag, så blev det i stedet vores sejrsstime, lød det efter kampen fra Jakob Andreasen, der dog sagtens kan finde positive elementer i kampen.

– Angrebsmæssigt spiller vi jo en rigtig fin kamp og især første halvleg, hvor vi scorer 18 mål. Det er rigtig flot og meget positivt, at vi trods alt ikke har nogen problemer med at score mål. Trine laver 12 mål, hvilket jo er helt vildt, så nu skal vi bare finde tilbage i vores gode defensive arbejde og knokle videre frem mod de næste kampe.

Silkeborg-Voel har nu ni dage før næste kamp, som spilles hjemme mod Viborg HK lørdag den 11. februar. Allerede torsdag den 16/2 går turen til Ikast ud til FCM Håndbold, så her venter to kampe mod ligaens nummer et og to, som allerede stort set er sikret en slutspilsplads.

– Der er ingen grund til at ærgre os over den her kamp. Vi ved, hvad der gik galt, så det skal vi have rettet op på. Nu skal vi hjem og kigge frem mod Viborg, som vi heldigvis har god tid til at forberede os på. Den går vi all in på nu. Vi er sultne og vil jagte pointene mod de to tophold. Det er sådan nogle kampe, der er sjove at skulle spille, fordi der ikke er ret mange forventninger til os. Samtidig er det ikke nogen af de hold, vi kæmper mod, så point i de kampe vil være direkte bonus, og det vil vi rigtig gerne have, siger Jakob Andreasen og lukker dermed for aftenens nederlag til København Håndbold.

– Vi var forberedt på, at det blev en svær kamp i aften, og at vi langt fra var favoritter. Det er en lang tur at køre inden en håndboldkamp, som oven i købet ligger omkring pigernes sengetid, forklarer Jakob Andreasen.

Hjemmekampen mod Viborg HK spilles lørdag den 11. februar klokken 16.10 i JYSK arena.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com