2018 har på mange måder været vores år med seks flotte sejre, og forrige onsdag sikrede pigerne sig den endelige plads i slutspillet.

Vi har endnu to kampe tilbage i grundspillet, før det for alvor gælder kampen om medaljer, og i aften møder vi Ringkøbing Håndbold. Selvom vi ikke har så meget på spil i dag, er det bestemt ikke en kamp, som vi læner os tilbage i. Det er også vigtigt at huske på, at de var lige ved at spille op mod os, da vi mødte dem i efteråret.

Vi har altså tidligere erfaret, at vi skal være opmærksomme og klar, når vi møder Ringkøbing Håndbold. Det betyder også, at vi ikke er sikre på point, selvom det er et hold, som vi på papiret skal kunne slå. Det tror jeg bestemt også, at vi kan, men det kræver som altid, at pigerne spiller i det høje tempo, vi har set meget til i år. På den måde skaffer de sig lettere gode muligheder på kontra.

Som tidligere i sæsonen er vi desværre ramt af en række skader, der gør truppen smallere i dag. Det betyder, at vi både sparer Mathilde Sørensen, Hege Bakken Wahlquist og Camilla Fangel i dagens kamp og i stedet giver endnu mere plads til spillere som Othilia Christensen og Anna Sophie Okkels.

Derudover håber jeg selvfølgelig, at vi igen i aften kan drage nytte af vores hjemmebanefordel, og at vores mange gode tilskuere er klar til at skabe god stemning for vores piger så tæt på slutspillet.

Til sidst vil jeg ønske Stephanie Andersen stort tillykke med sin nyfødte søn, der kom til natten til onsdag. Nu skal hun selvfølgelig nyde tiden som nybagt mor, og så glæder vi os meget til at få hende tilbage i målet, når hun er klar.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com