Med fem flotte sejre i 2018 og en syvendeplads i HTH GO Ligaen er der i den grad grund til at være stolt at pigerne.

Der er blevet leveret meget flot håndboldspil, og pigerne viser for alvor, at de er dygtige og et godt hold, når alle spiller uden de store skader. Det har vi i den grad set her i 2018, hvor vi har slået tophold som Nykøbing Falster, Team Esbjerg, FC Midtjylland og Viborg HK.

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at vi spiller bedst, når vi er underdogs. Men derfor ændrer det ikke på, at vi skal leve op til, at vi i aften er favoritter, når vi møder Aarhus United. Efter vores udebanekamp, hvor vi tabte stort, har vi en del at revanchere. Det tror jeg selvfølgelig på, at pigerne kan.

Derfor har vi i den seneste uge arbejdet hårdt på at blive klar til aftenens kamp, hvor det specielt er vigtigt, at vi ikke lader Aarhus United løbe fra os allerede fra første angreb, som de gjorde det i Aarhus. Det kræver, at vi gør brug af det høje niveau, pigerne er på nu – og at vi er klar i både målet, forsvaret og angrebet fra startfløjtet.

Derudover håber jeg, at vi igen i aften vil drage nytte af vores hjemmebanefordel, og at vores mange gode tilskuere er klar til at heppe vores piger endnu tættere på slutspillet.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com