Det blev til endnu en 9-måls sejr til U15 pigerne i 1. division, da holdet vandt 22-13 over Viborg i Voel-Hallen. Sejren blev grundlagt på godt forsvarsspil.

Lørdag eftermiddag spillede U15 pigerne deres tredje kamp på en uge. Der var lagt op til god stemning med musik, speak, og indløb til sæsonens første hjemmebanekamp, hvor Viborg HK var modstanderen. De første ti minutter var plaget af mange fejl fra begge hold, og den stod blot 2-2. Viborg var med til 3-3 og derefter så vi os ikke tilbage. Vi leverede bomstærkt forsvar og fik løbet lidt resten af halvlegen og så vi kunne gå til pause foran 11-6.
I anden halvleg fortsatte det gode forsvar- og målmandsspil, og selvom vi havde svært ved at score i perioder, så havde Viborg endnu sværere, takket være vores hårdtarbejdende 5-1 forsvar og dygtige keeper i kassen. Det er vel sådan man vinder håndboldkampe.

Angrebsmæssigt lavede vi desværre mange fejl, og brændte lidt for meget, men i de perioder hvor spillet flød, bød alle ind og fightede, og kun en markspiller for ikke scoret i dag.

Vi spiller igen på udebane i Bjerringbro søndag den 3/11 kl. 10.45

Målscorere:
Ditte Tokkesdal 8, Thea Bøgholm 4, Nanna Pedersen 2, Asta Lejsgaard 2, Cecilie Sand 2, Emmelie Andersen 2, Mathilde Nikolajsen 1, Ida Svane 1

Redningsprocent:
Theodora Henriksen 44%