De seneste måneder har man i Silkeborg-Voel KFUM arbejdet på at sammensætte en ny bestyrelse for den professionelle afdeling i håndboldklubben, som bl.a indeholder dameligaholdet og de kommercielle aktiviteter i samme afdeling. Den nye bestyrelse bliver en realitet, når den professionelle afdeling i klubben oprettes som et selskab henover sommeren.

Bestyrelsens opgave bliver fremadrettet fortsat at udvikle såvel den sportslige som den kommercielle afdeling i tæt samarbejde med administrationen.

Klubbens målsætning for de kommende tre sæsoner bliver konkret at udvikle ligaholdets sportslige status, så man indenfor en treårig periode får medaljer i DM slutspillet.

Udover en resultatmæssig målsætning, så er det essentielt for bestyrelsens arbejde, at man fortsat sikrer en øget fokus på talentudviklingen samt et sundt og stærkt samarbejde med resten af klubben, så man fortsat er en af Danmarks førende håndboldklubber med stærke tilbud til både pige og drengesiden. Klubværdierne ”Elite, Trivsel og Bredde” vil fortsat være gennemgående.

Direktør Mikael Bak udtaler om de kommende bestyrelsesmedlemmer:

”Vi har fået sammensat en stærk og dynamisk bestyrelse, som indeholder stærke personligheder med de rigtige værdier og som samtidig har et godt kendskab til klubben. Alle medlemmer har hver især nogle stærke kvaliteter, som samlet set skaber et godt fundament for at nå vores fælles ambitiøse målsætninger fremadrettet.

Det er med stolthed, at vi på nuværende tispunkt kan præsentere fire ud af fem bestyrelsesmedlemmer i den kommende bestyrelse. Det femte medlem vil først blive annonceret på et senere tidspunkt.”.

Per B. Christensen, Adm. Direktør, Per B. Christensen & Co

Lars Lauridsen, Adm. Direktør, WILA A/S

Mogens Steffensen, Tidligere IT-direktør

Lars Buchreitz, nuværende formand i Silkeborg-Voel KFUM og afdelingschef i Eniig

For spørgsmål så kontakt Direktør Mikael Bak på 28575842

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com