Silkeborg-Voel har indgået en to-årig aftale med 23-årige højre fløj, Annika Jakobsen. Hun har i denne sæson optrådt for Herning-Ikast Håndbold.

Med denne tilføjelse til truppen sikrer Silkeborg-Voel, at man til den kommende sæson vil råde over to stærke spillere på højre fløjen i kraft af Lea Hansen og Annika Jakobsen. På sit CV kan Jakobsen bl.a. fremvise spilletid fra Champions League.

Direktør Mikael Bak er meget tilfreds med bemandingen på højre fløjen til den kommende sæson: ”Vi kommer til at få et rigtig stærkt makkerpar på højrefløj med Lea Hansen og nu også Annika Jakobsen. Vi har valgt at skrive kontrakt med Annika, da vi så en god mulighed for at tilknytte en spiller, der har god erfaring fra den danske liga og som let vil kunne gå ind på holdet. Samtidigt tror vi på, at Jakob og Ole kan være med til at udvikle Annika, så vi ser hende i en rigtig god udgave, når hun er blevet en integreret del af holdet”.

I den forgangne sæson var spilletiden begrænset for Annika Jakobsen, der ser frem til at starte på en frisk i Silkeborg-Voel: ”Efter en årrække i den samme klub, ser jeg frem til at skulle starte træningen op mod den kommende sæson, sammen med nye holdkammerater og trænere i en ny klub. Ligesom mange andre i håndbold-Danmark har jeg et godt indtryk af Silkeborg-Voel, hvilket jeg er sikker på at få bekræftet, når jeg starter i klubben”.

Om det sportslige siger Annika Jakobsen: ”Klubben har ambitionen om at være fast inventar i slutspillet, og over tid også mere end bare at være med i slutspillet. Jeg kan se, at jeg kommer ind på et spændende hold, der har potentialet til at udvikle sig, og min ambition er naturligvis, at jeg skal være en stor del af dette”.

Vi håber, at alle vil tage godt imod Annika i klubben.