Selvom at hun ikke har været på banen i 2022 endnu, så kan man godt forvente, at det kommer til at ske, når vi er på den anden side af sommerferien. Natasja Andreasen har nemlig forlænget sin aftale med Silkeborg-Voel KFUM, så den også gælder for den kommende sæson.

Dermed tager hun hul på en ny kontrakt med sin barndomsklub, hvilket er noget som cheftræner Jakob Andreasen glæder mig: ”Natasja er et produkt, som vi er glade og stolte over. Derfor giver det også god mening, at hun skal fortsætte hos os, hvor hun har været i en kontinuerlig god udvikling. Hun har fået værdifuld erfaring i de sidste par år, og derfor kan vi også forvente mere fra hende i den nye kontraktperiode”.

Den 21-årige bagspiller er glad for at fortsætte i klubben: ”Silkeborg-Voel KFUM er fortsat det helt rigtige sted for mig at være. Her kan jeg udvikle mig individuelt, samtidigt med at jeg er den del af et meget spændende hold. Det er min ambition, at jeg i næste sæson fortsat skal have en betydende rolle på holdet og samtidigt tage det ansvar, der forventes og kræves”.

Natasja Andreasen har siddet ude med en skade i forårets kampe, men forventes at være retur til opstarten efter sommerpausen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com