Der er god grund til glæde i Silkeborg-Voel denne weekend, som blev indledt med sejr over Aarhus United og ikke mindst kontraktforlængelse med klubbens gravide målvogter Stephanie Andersen. 

Stephanie Andersen har i dag termin, og mens hun venter på, at parrets søn melder sin ankomst, kan hun glæde sig over at have en plads på holdkortet i Silkeborg-Voel i mindst en hel sæson endnu.

Fredag aften heppede hun – som hun har gjort hele sæsonen indtil videre på sine holdkammerater fra sidelinjen. Derfor glæder det den høje målmand at have forlænget sin kontrakt med klubben frem til sommer 2019.

– Det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan fortsætte med at spille i Silkeborg-Voel. Klubben har efterhånden fået en hjemfølelse for mig og det føles som en lille familie. Det bunder nok i, at jeg har spillet her siden 2012 og fulgt klubbens udvikling fra 1. division frem til i dag. Derudover er Stine Bonde og jeg et godt makkerpar. Vi har spillet sammen siden jeg var omkring 17 år, så vi kender hinanden rigtig godt og kender til hinandens styrker og svagheder i målet, siger Stephanie Andersen.

Om Stephanie Andersen når at gøre comeback allerede denne sæson vil tiden vise, men hun lægger ikke selv skjul på, at hun håber at nå en kamp eller to i slutspillet, som næsten blev sikret med fredagens sejr over Aarhus United.

– Vi må se, hvordan det hele kommer til at gå med både fødslen og tiden efter, men jeg håber da, at jeg når at være med, inden sæsonen er helt forbi, siger Stephanie Andersen selv.

Også hos cheftræner Jakob Andreasen vækker det stor glæde, at det er lykkes at lave en ny aftale med den lokalt forankrede målvogter.

– Stephanie er efterhånden ved at være en af vores egne spillere. Hun har været i klubben i mange år og har netop købt hus her i byen sammen med sin kæreste. Det var en udfordring at skulle undvære hende denne sæson, men Stephanie har i løbet af sin graviditet bare vist en utrolig flot holdånd og har samtidig trænet hårdt for at holde sig i god form. Jeg glæder mig meget til at få Stephanie tilbage på banen, og er glad for, at hun fortsætter hos os, når vi mødes igen i juli, lyder det fra en glad cheftræner efter fredagens sejr over Aarhus United.

Stephanie Andersen var med til at rykke holdet fra 1. Division til Ligaen og er nu klar til at tage hul på sin femte sæson i Silkeborg-Voel.

For yderligere oplysninger, kontakt Adm. Direktør Mikael Bak på telefon 28575842.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com