Silkeborg-Voels nyeste stregspiller Camilla Fangel står stærkt på stregen, og hun nyder at udvikle sig i takt med, at det går fremad for den midtjyske håndboldklub.

Tekst: Katrine Friis // Foto: Jens I. Rasmussen

25-årige Camilla Fangel står stærkt på stregen i både angrebet forsvaret. Med sine 185 centimeter, lader hun ikke ret mange modstandere komme forbi sig samtidig med, at hun gerne scorer flere mål i en kamp. Hendes indtil videre seks udvisninger i HTH GO Ligaens ni kampe er et tydeligt bevis på den 25-åriges kampgejst.

Hun kommer også til at lukke af i forsvaret i dag, når TTH Holstebro kommer på besøg i JYSK arena, og hun glæder sig til igen at vise det niveau, hun og holdkammeraterne normalt spiller på.

– Det bliver en kamp, som begge hold vil kæmpe for at vinde, og det kommer til at lyse ud af øjnene på os, at vi vil vinde. Vi skal ikke ende i samme situation som i onsdags, så vi skal alle være klar fra begyndelsen. Og det er vi alle enige om, siger Camilla Fangel, der flyttede til Silkeborg sammen med sin kæreste i forbindelse med, at hun begyndte i Silkeborg-Voel.

Fedt med godt sammenhold

Det er også noget af det, stregspilleren sætter stor pris på ved at være en del af Silkeborg-Voel.

– Vi har det rigtig godt sammen og en god dynamik, der er med til at styrke os nu, hvor vi ikke er ret mange spillere tilbage. Men vi er alle klar på at kæmpe og bruge al vores energi til både træning og kamp, siger Camilla Fangel.

Derfor fortryder hun på ingen måde, at hun rykkede til Silkeborg-Voel. Både på grund af Jakob Andreasens længerevarende interesse for den stærke stregspiller, men også på grund af klubbens høje ambitioner.

Gode muligheder for udvikling

– Klubben har rykket sig meget i de sidste sæsoner, og jeg ved, at vi i fællesskab kan rykke os endnu længere op i tabellen. Det hjælper meget, når vi kan mærke, at det også er ambitionen fra klubben, siger Camilla Fangel, der deler pladsen med Rikke Iversen, der efterhånden har været en del af truppen i mange sæsoner.

– Det gør det bare endnu mere interessant, og jeg gør nok også mere for at spille på mit højeste niveau. Både for at få spilletid, men også for at udvikle mig endnu mere, end jeg har i forvejen, siger Camilla Fangel.

Men når der ikke er træning eller kamp på programmet for stregspilleren, nyder hun at bruge sin nye uddannelse som Cand. Polit i Jyske Bank.

– Det er vigtigt for mig, at jeg ikke bare lægger mig på sofaen derhjemme, når jeg ikke træner eller spiller kamp. For mig er det et frirum at komme på arbejde i Jyske Bank, så jeg har fundet en perfekt balance mellem håndbold og arbejde. Det tror jeg også gør, at jeg præsterer bedre på banen, siger Camilla Fangel.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com