Når opstarten til sæsonen 2022/2023 indledes, ændres der en smule i pladserne omkring cheftræner Jakob Andreasen.

Efter fire sæsoner i klubben har assistenttræner Ole Jensen valgt at stoppe. Både han og klubben kan se tilbage på fire års godt samarbejde:

”Jeg har været utrolig glad for at have haft Ole som min nærmeste sportslige kollega i de sidste fire år. Umiddelbart må han også være den assistent, der har kunne holde mig ud i længst til, hvilket jo også er godt klaret! Han har et stort medansvar for de gode præstationer det er blevet til i årenes løb, hvor vi har spillet os i slutspillet i tre ud af de fire sæsoner. Ole har altid været en utrolig loyal person i klubben”, siger cheftræner Jakob Andreasen.

Nu venter der en ny hverdag for Ole Jensen, der ikke længere skal møde ind til træning og kamp i JYSK arena. Det er noget, han er afklaret omkring:

”Jeg har været superglad for mine fire år i klubben og meget tilfreds med mit bidrag ind i teamet. Når det er sagt, så glæder jeg mig også til at prøve en hverdag, hvor der bliver mere tid til mit arbejde som efterskolelærer og ikke mindst min familie. Jeg glæder mig til at få ligahåndbolden lidt på afstand, men er helt sikker på at håndbolden også i fremtiden vil være en del af mit liv”.

Når en assistenttræner takker af, skal der naturligvis findes en kompetent afløser. Dette er allerede på plads, da Klaus Thomsen rykker frem i hierarkiet, som ny assistenttræner for ligaholdet.

”Klaus startede op til denne sæson hos os, hvor han fik ansvaret for vores U19 Piger samtidigt med, at han blev tilknyttet som fysioterapeut. Her har han været med til at levere gode resultater på det højeste niveau. Hans tilknytning til Elite Silkeborg som fysisk træner gør, at vi får en person, der er i håndboldmiljøet 100 % af sin arbejdstid, hvilket er en fordel for os. Han har en kæmpe viden og erfaring omkring forsvarsspillet fra øverste niveau i dansk håndbold, som skal trækkes ind i hverdagen hos os”, fortæller Jakob Andreasen.

Den tidligere forsvarsklippe er selv glad for, at han et år efter sit karrierestop kan indtage rollen som assistenttræner hos Silkeborg-Voel KFUM:

”Jeg glæder mig til at komme ind i et stærkt miljø, hvor jeg får endnu mere ansvar, og bliver en endnu større del af et set-up på allerhøjeste plan inden for talentudvikling. Vi har i klubben spændende ambitioner om at udvikle vores egne talenter, der skal danne grund for vores ligahold. Det er uden tvivl en stor opgave at løfte på posten som assistent efter Ole, der jo har vundet DM-guld flere gange på ungdomssiden, men også andre navne som fx Peter Laursen og Mathias Madsen, der jo i dag også har en god trænerkarriere”.

Ole Jensen, Klaus Thomsen og resten af Silkeborg-Voel KFUM skal næste gang jagte point, når man om en uge skal møde Herning-Ikast Håndbold på udebane.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com