Når der tages hul på en ny sæson efter sommerferien, bliver det samtidigt med et nyt ansigt på venstre fløj. Klubben har underskrevet en kontrakt med Emilie Bastrup, der skifter fra Holstebro Håndbold, hvor hun har spillet gennem flere sæsoner.

25-årige Emilie Bastrup kommer altså med en god portion erfaring fra den bedste håndboldrække i Danmark, og derfor er hun udset som et godt match med unge Maja Laursen, som hun skal dele spilletiden med på venstre fløj.

”Vi har prioriteret at få en spiller, der har prøvet sig af gennem flere år i den bedste række, og her synes vi at vi med Emilie får noget, som er rigtig spændende. Når man som i hendes tilfælde i en alder er 25 år, allerede har været med i ligaen i flere sæsoner, så er det jo fordi, at man indeholder kvaliteter. Vi synes, at hun udstråler både god energi og stabililet, og så er hun heldigvis stadig i en alder, hvor der er masser af udviklingspotentiale”, udtaler Jakob Andreasen.

Emilie Bastrup glæder sig til de nye udfordringer, der venter hende i Silkeborg-Voel KFUM: ”Efter flere gode år i Holstebro, ser jeg frem til at prøve nye omgivelser hos Silkeborg-Voel KFUM. Jeg synes at jeg har et fornuftigt kendskab til klubben, da jeg også har haft holdkammerater, der har været i klubben tidligere. De har givet mig et godt indtryk af de mennesker, der er omkring klubben, og det som den indeholder. Sportsligt ser jeg frem til at komme ind på et stærkt hold, som jo har vist, at de kan udfordre holdene det øverste niveau i ligaen”.

Aftalen mellem Silkeborg-Voel KFUM og Emilie Bastrup er foreløbigt gældende for sæsonen 2022/2023.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com