Inden aftenens kvartfinale mod Team Tvis Holstebro kunne Silkeborg-Voel KFUM præsentere endnu en spiller. Venstre fløjen Freja Cohrt Kyndbøl skal fra den kommende sæson spille i den grønne bluse.

Freja bliver hentet i Skive FH, hvor hun i 22 kampe har lavet 64 mål. For nylig var hun med landsholdet til Golden League stævnet.

I Erhvervsklubben inden kampen, hvor Freja Cohrt blev præsenteret første gang udtalte hun: ”Det var et svært valg for mig, da jeg også havde andre tilbud. Men jeg har hørt mange gode ting om klubben og har fået et godt indtryk af den. For mig var spilletid og udvikling en vigtig del af mit valg. Det føler jeg, at jeg kan åbne her, hvor jeg tror på klubben og klubben tror på mig”.

Den 21-årige spiller har fra Odense har altid været en del af ungdomslandsholdene, hvor blandt andet var med til at vinde U18 VM, i Montenegro, med en scoring i det sidste minut.

Jakob Andreasen udtaler om sin kommende spiller: ”Det glæder mig, at klubben har udviklet sig til, at kunne tiltrække spillere af Frejas kvalitet. Vi har stor tro på, at hun kan udvikle sig til en kvalitetsspiller på sigt. Vi har været i hård konkurrence med andre klubber, som på papiret også er større end os. Men det beviser bare, at vi er på rette kurs”.

 

Vi kan inden længe præsentere endnu en spændende spiller og en kontraktforlængelse til klubben.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com