Bestyrelsen bag Silkeborg-Voel KFUM A/S styrkes med tilgangen af to nye ansigter i form af Mark Andersson og Rasmus Risvig Hansen. Begge har lokal tilknytning og bopæl i Silkeborg. De er formelt set indtrådt i bestyrelsen pr. 1. maj 2022.

Mark Andersson har en baggrund som revisor, hvor han i en årrække har arbejdet hos Deloitte. Nu er han ansat som økonomichef hos Kjellerup VVS.

Rasmus Risvig Hansen er National Director hos Randstad Denmark. Han har derudover en håndboldbaggrund, der bl.a. indbefatter, at han er uddannet DHF Divisionstræner. Gennem årene har han trænet flere ungdomshold på eliteniveau.

Formanden for bestyrelsen, Mogens Steffensen, er glad for at kunne styrke bestyrelsen med nye kompetencer: ”Vi arbejder løbende med at styrke selskabets forretningsudvikling. Derfor er det fantastisk at kunne supplere os med endnu mere faglig kapacitet, der skal medvirke til at vi får kapacitet til at trykke endnu hårde på udviklingspedalen, samtidig med at vi sikrer compliance og en sund økonomiudvikling. Jeg har en forventning om, de begge med deres baggrund vil kunne medvirke til en solid sparring med vores nye ledelse i selskabet”.

Efter indlemmelsen af de to nye folk i bestyrelsen har Tanja Kristensen valgt at udtræde med virkning pr. 30. april, da hun netop sørget for endnu en ny verdensborger, hvilket hun har vurderet ikke harmonerer med bestyrelsesarbejdet.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com