U19 piger:
Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en meget kompetent cheftræner i form af Mathias Rasmussen.
Mathias er 26 år og er pt. bosat i Ikast, hvor han assisterer U17 pigerne i Herning-Ikast Håndbold. Han er træner i Ikast på 5. år, hvor han i 3 år har været cheftræner for Ikast Håndbold U16 piger og de seneste 2 sæsoner som assistent på U17 i HIH. Ligeledes har han trænet 2. division i FCM et enkelt år. Mathias har tidligere arbejdet som uddannet IT-supporter hos Horsens Kommune og er nu i gang med adgangskursus til ingeniøruddannelserne.

Talentchef Thomas Høst udtaler:
”Med ansættelsen af Mathias, rammer vi spot on på den profil vi har været på udkig efter. Han er meget ambitiøs, har et højt håndboldfagligt niveau og har de rette menneskelige kompetencer. Hans tanker omkring god talentudvikling, sammenhængen mellem U15, U17 og U19-miljøerne, linket mellem klubben-akademiet, samt forståelsen for at indgå i et trænerteam der trækker i samme retning, er helt i tråd med den ”grønne indstilling” som er Silkeborg-Voels DNA.

Mathias Rasmussen og Thomas Høst kommer sammen til at stå i spidsen for træningen på akademiet, der er et uddannelsestilbud der laves i samarbejde med eliteSilkeborg.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com