Cheftrænerens kampoptakt:

Vi har haft en rigtig god uge siden sidst. Sejren over Skanderborg var på alle måder tiltrængt og udløste en enorm glæde hos alle på holdet, inklusiv os trænere.

Det var en af de kampe, vi godt vidste, vi skulle vinde, og derfor kunne vi også godt mærke presset på os endnu mere. Egentlig både fra andre, men også fra os selv.

Som træner gik jeg hjem fra hallen med en stor glæde og stolthed over mit hold og over jer tilskuere. Vi havde en drøm om inden sæsonen, at vi kunne kandidere til en af slutspilspladserne, og at vi kunne opbygge en hjemmebane med over 1000 tilskuere til vores kampe. De seneste tre hjemmekampe har vi haft mellem 1200 og 1500 tilskuere til at støtte os og give os en følelse af, at vi i den grad har publikum med os, når vi spiller i JYSK Arena.

Jeg håber og tror på, at den udvikling vil fortsætte på tribunerne, for så skal alt andet også nok lykkes. Men vi må bare erkende, at den danske liga – verdens stærkeste dameliga – er ualmindelig tæt, og at vi måske ikke er favoritter til top 6.

Det er Randers HK til gengæld, selv om de lige nu ligger à point med os. På papiret har de et hold, som bør ligge i toppen af ligaen, og som jeg også ser være med i medaljespillet i foråret.

Det er en af de modstandere, som vi måske kan spille lige op med, og ellers får vi en kæmpe lussing. Vi går ikke ind og vinder med otte mål over Randers. Det er de for gode til at lade os gøre, men med en smule held og med rigtig meget dygtighed, vilje og kampgejst kan vi måske spille vores chance og få et eller to point i aften.

Det vil vi i hvert fald gå efter, og det er også det, jeg med glæde har set pigerne forberede sig på i løbet af den seneste uges gode træninger.

Rigtig god kamp.

Jakob Andreasen
Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com