” Vi spiller en af sæsonens dårligste kampe. Det er ikke, fordi AGF stråler på nogen måde, men vi manglede noget på alle parametre. Vi var langt fra at få point. Det var en off-day for hele holdet incl. mig selv.”

Træner Peter Laursen var skuffet efter nederlaget på 27-19 på udebane til AGF torsdag aften.

” Vi havde ikke den vilje og gejst, som er nødvendigt for os for at matche et midterhold som AGF. Man vinder ikke ved at yde 60-70 procent i 2. division.”, siger Peter Laursen.

Silkeborg-Voel fik en dårlig start og var hurtigt bagud med fire-fem mål og ved pausen førte AGF med 15-9. Starten på anden halvleg var ikke bedre, og på et tidspunkt var Silkeborg-Voel bagud med 10-11 mål.

Silkeborg-Voel måtte undvære Kasper Knudsen, der afsonede karantæne på grund af det røde kort, han fik i forrige kamp. Han fik to karantænedage og er derfor heller ikke med i næste kamp mod Svendborg i Voel-Hallen på torsdag den 30. januar kl. 20.00.

” Det er en nøglekamp for os. Svendborg er kun tre point foran os, selv om de vandt over Skjern. Vi må have trænet godt og have humøret tilbage efter skuffelsen mod AGF”, siger Peter Laursen,

Målscorere: Emil Pil 4, Mads Svangren 3, Jesper Sehested 3, Andreas Sørensen 3, Phillip Lyngby 2, Christian Lorentzen 2, Jeppe Lücke 1 og Tobias Svanhede 1