Tab og vind med samme sind.

Jeg har aldrig fattet den sætning, skal man så klappe når man har tabt eller skal man tude når man har vundet ?. Ja måske hvis man har vundet OL, VM eller Europamesterskabet, men at tude over en sejre en torsdag aften i Kolding, det går over min forstand. Men nu har jeg så selv prøvet det, at tude over en sejer. Ikke det at Silkeborg Voel vandt nok en kamp i 2 div. mere måder hvorpå de slet ikke var til stede torsdag aften.

Aldrig har jeg set så ide og tempo forladt håndbold fra Voels side. Det virkede som om at spillerne tænkte: Åh nej, skal vi virkelig spille i aften. Det orker vi slet ikke. At Kolding ville trække tempoet ud af kampen kan jeg forstå, men at Voel efterfølgende trak endnu mere tempo ud så de nærmest gik frem og tilbage, det var træls at se. Når Voel så kom igennem Koldings forsvar og det var ikke vandvittigt svært, ja så skød man ideforladt på den tidligere landsholds målkvinde Rikke Schmidt. Undskyld mig piger, men hun har taget flere bolde end i har spist ærter, tilsammen. Der var ingen gejst, retur løb, overblik eller taktisk forståelse. Når der blev råbt ro på, tja så blev bolden tæsket op af banen. Når man skulle spille klogt og trække tiden så blev der angrebet hovedløst. Da Voel skulle have det sidste minut til at gå og trække sejre sikkert i land, tja så går man helt nede på hælene og aflevere bolden direkte i hænderne på en modstander. FAR er ikke vred, FAR er meget skuffet over at have “betalt” for at heppe på Voel normalt fantastiske håndbold tøser og så møder de slet ikke op. At kampen så spilles i en latterlig stor og flot opvisnings hal. Imens at der spilles en kamp bag tæppet, på banen ved siden af så jeg det meste af kampen er i tvivl om hvem der fløjter, gør det bare endnu mere tragikomisk og at de på malede striber på banen viser sig næsten usynlige, tja det var vel bare ikke min aften. Efter min mening er der ingen Voel spiller der kan se sig selv i øjnene og sige, jeg gjorde det sku ok. Nå nu fik jeg vist luft, så snakker vi ikke mere om den kamp basta. Jo vent nu lige lidt, der er en Voel spiller der skal klappes på skulderen efter kampen. Hun var absolut aftenens ubestridte bedste Voel spiller, uden Laura Rasmussen havde Voel tabt aftens kamp. Laura stod som en flot sidste skanse i Voels mål, især i anden halvleg tog Laura virkelig fra bla. tog hun to straffekast. Kanon flot af kampens Voel spiller.

De to points er jo gode nok og i morgen er kampen helt sikkert glemt, håber jeg.

Der er et ordsprog der siger at kun et tophold kan spille dårligt og vinde. Hvis dette er sandt. Så er Silkeborg Voels 2 div. damer et tophold, det beviste de i aften.

Stor ros skal lyde til de 3 passionerede Voligans der havde taget den lange tur fra Sjælland for at følge holdet. I er fantastiske, bare der var flere som jer.

Nå ja selve kampe. Den blev vundet 23 – 25 efter 12 – 14 ved pausen.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Cecilie Dalmose 7 (2), Andrea West 6, Signe Krogh 4, Sara Sølvsten 3, Malene Claudi 2, Mathilde Strunge, Kathrine Mikkelsen og Nikoline Jeppesen 1 + 21 redninger af Laura Rasmussen

Vurdering af hal: 1* (ubrugelig til håndbold på den måde banen og omgivelserne var til aftens kamp)

Vurdering af dommere: 2* (under 2 div. niveau, de lavede nogle begynder fejl, dog i begge ender, der ikke høre hjemme i divisionen)

Vurdering af publikum: 2* ( alle 6 voligans forsøgt at støtte holdet, men det var svært i den mega store hal)

 

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com