Tirsdag aften havde Silkeborg Voels 2 div. damer Team Haderslev Kfum (THK) på besøg i Voel hallen.

Lad mig med det samme sige at det blev et rigtig trist besøg.

Kampen var det man kalder en 4 points kamp. Før opgøret var Voel nr. 7 og THK nr. 8. Vandt Voel så kunne de ligge afstand til THK og sikre sig mere ro i forhold til måske at skulle ud og spille en nedryknings kamp senere for at undgå 3 div. Nu tabte Voel og så THK rykkede forbi Voel og sendte dermed Voel tættere på nedrykningsspillet.

Kampen ganske kort. Voel sejlede angrebsmæssigt igennem hele kampen. Voel havde chancen, men formåede slet ikke at udnytte at de i mine øjne er et bedre hold end THK. Ved pausen var stillingen 11 – 12

De sidste 30 min. var til tider meget triste at se på. Voel havde chancerne, men smed i flere tilfælde bolden lige i hænderne på en modstander så denne kunne score. Og selv om Laura Rasmussen i Voels mål tog flot fra og endda tog et straffekast, tja så blev man ved med at spille med hovedet under armen. Da de 60 min. ynk endeligt var gået stod Voel tilbage med et selvforskyldt nederlag på 20 – 22.

Jamen var dommerne slet ikke skyld i nederlaget vil nogen måske spørge, nej må jeg svare. De to herre der til denne aften stillede op i gule trøjer og mørke blå buks kan jeg ikke give skylden, selv om jeg gerne havde set dem beskytte Voels streg Mathilde Strunge mod de skub og hiv i trøjen hun fik og som jeg syntes hun skulle have mere end frikast for. Voel holdet sejlede helt vildt i angrebet, jeg forstår det ikke. Ja, det er et ungt hold og de svinger i deres præstation, nogen gange rigtigt meget endda, men at man pludselig miste grebet om at spille håndbold. Det er det jeg slet ikke forstår. Jeg kan ikke komme med et svaret på hvorfor det sker, men det er meget trist at holdet er ved at smide en rimelig sæson på gulvet. Forsvars mæssigt var det små lysglimt, Mathilde Strunge, Louise Balle og flere andre stod godt i vejen og i målet trak kampens Voel spiller Laura Rasmussen flere fantastiske redninger op. Da jeg efter kampen stødte på en Voel tilskuer sagde denne: Jeg er spændt på hvad positive ting du kan skrive om denne kamp. Jeg har nu brugt et par dage til at tænke over sagen og her er mit positive svar. Kampen varede da “kun” 60 minutter selv om det føltes meget længere.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Andrea West 6, Sara Sølvsten 4, Mathilde Strunge, Kathrine Mikkelsen og Cecilie Dalmose 2, Louise Balle, Nikoline Jeppesen, Helene Calmer og Signe Krogh 1 + 17 redninger af Laura Rasmussen.

Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 3* (godkendt)

Vurdering af publikum: 2* (der var næsten begravelses stemning ved kampens slutning)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com