Det var været en lang proces, men nu er det endelig lykkedes Susann Müller at komme fri af sin kontrakt med de tyske sølvvindere SG BBM Bietigheim og skrive under på en ny 2-årig aftale med Silkeborg-Voel.

Siden det blev en realitet, at Stine Skogrand skiftede til Herning-Ikast Håndbold efter den forgangne sæson, har jagten på en ny bærende højre back fyldt meget på kontoret i Voel, og særligt en spiller har stået højt på cheftræner Jakob Andreasens ønskeliste til den position.

– Vi kom hurtigt i dialog med Susann Müller, som har erfaring fra både det tyske landshold og nogle af de allerbedste europæiske klubber, og vi blev egentlig også forholdsvist hurtigt enige med hende om betingelserne for et samarbejde. Desværre endte det med at tage noget længere tid, end vi lige havde regnet med, før Susann Müller blev enig med Bietigheim om at komme fri af hendes kontrakt, der ellers løb en sæson mere, forklarer Jakob Andreasen.

Andreasen glæder sig over, at alt nu er faldet på pladsen med den stærke højre back, og han har store forventninger til den 30-årige tysker med god erfaring fra øverste hylde.

– Susann Müller er en dygtig og erfaren spiller, som har spillet med blandt nogen af de bedste i verden i blandt andet Györ, som har flere Champions Leaguemesterskaber på CV’et. Hun er en stærk tovejsspiller, og jeg er sikker på, at hun kan gå ind og lukke det sidste hul i truppen, siger Jakob Andreasen.

Tilgangen af Susann Müller på højre back betyder, at ligatruppen nu er på plads for den kommende sæson, og hovedpersonen udtrykker selv mindst lige så stor glæde over, at tingene endelig er faldet på plads, som klubben gør.

– Jeg er mega glad for, at alt med Silkeborg-Voel nu endelig er på plads. Når det har taget så lang tid, har alle vi, som er inde omkring processen, været nødt til at have rigtig meget tålmolighed. Jeg er så taknemlig for, at Jakob og alle involverede har ventet på mig og gjort det muligt. Da jeg fik tilbud fra Silkeborg-Voel, behøvede jeg ikke lang tid til at tænke over det. Det lød med det samme spændende og som en rigtig god ny udfordring for mig. Nu er jeg klar for den grønne trøje med forhåbentlig rigtig meget succes i næste sæson, siger Susann Müller.

Når det har kunnet lade sig gøre at hente en spiller som Susann Müller til Silkeborg-Voel, skyldes det blandt andet, at en gruppe af virksomheder har løftet deres samarbejde yderligere økonomisk.

– Det er fantastisk at mærke det ejerskab i vores projekt blandt vores partnere, og præsentationen af Susann Müller ville aldrig have lykkedes uden deres ekstraordinære tilskud, udtaler Mikael Bak.

Gruppen af virksomheder, der har bidraget til projektet omkring Susann Müller vil blive præsenteret snarest.

Den tyske stjernespiller tiltræder i Silkeborg-Voel fra første træning på mandag den 23. juli.

Susan Müller har tidligere spillet i følgende klubber:
2006-10: HC Leipzig
2010-11: SK Aarhus
2011-12: Randers HK
2012-13: Krim Ljubljana
2013-14: HC Leipzig
2014-15: Győri ETO
2015-18: SG BBM Bietigheim

For yderligere info, kontakt Jakob Andreasen på tlf. 40 75 47 47.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com