Ligadamerne fra Silkeborg-Voel KFUM har efterhånden været i gang i et par uger. Det er ikke gået stille for sig i opstarten, hvilken har været fyldt med interessant indhold.

Opstarten har budt på teambuilding i forskellige afskygninger for at skabe stærke relationer spillere, trænere og stab imellem. Her har den gode samtale og den relationsskabende dialog været i fokus.
Der er blevet endvidere forventningsafstemt i forhold til det fælles afsæt ‘#grønindstilling’, som er blevet præsenteret og praktiseret. Dette for at skabe en god fasttømret og stærk kultur alle imellem.

Pigerne har haft nogle gode dage, oplevelser og samtaler, der er med til at skabe et stærkt fundament for sæsonen. Så nu kan 20/21-sæsonen bare komme an!

Derudover har opstarten budt på en masse træning – i hal, styrke og på løbebanen – samt to træningskampe; henholdsvis i Holstebro og Aarhus. Begge med mange gode aktioner – og begge endt med en sejr.

Næste step er træningskampen tirsdag d. 4.8 kl. 18.30 mod Skanderborg Håndbold. Kampen spilles i Klank, Galten.

Du kan se flere billeder fra opstartsdagene på vores Facebookprofil. Der vil endvidere løbende være opdateringer på vores Instagramprofil “Silkeborgvoelofficial”, hvorfor denne også er et besøg værd. Her vil du ind i mellem kunne følge pigernes dage på tæt hold, samt få opdateringer fra træningskampe.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com