Der venter Silkeborg-Voelspillerne en svær og meget spændende opgave tirsdag aften, når FCM Håndbold kommer på besøg. Læs her cheftræner Jakob Andreasens optakt til kampen og kom i hallen og støt pigerne tirsdag klokken 18.30. 

Velkommen til kamp i JYSK Arena, hvor vi i dag møder FCM Håndbold.

Jeg kan godt love, at det bliver en svær kamp for os. De kommer med et stjernespækket hold i høj international klasse med landsholdsspillere på stort set alle pladser, og så er de bare godt kørende for tiden med fem sejre ud af seks mulige i ligaen.

Lørdag spillede de første kamp i EHF Champions League, hvor de godt nok tabte 31-19 til Györi Audi ETO KC, så bliver det også nogle kampe, som uden tvivl vil styrke holdet og give god modstand.

FCM er samtidig et hold, som vi kender godt både på og uden for banen. Vi har et rigtig godt træningssamarbejde med dem, men de fordele, det giver os i dag, dem har de også den anden vej.

I dag er vi dog ikke venner inde på banen, og selv om det er FCM, der har favoritrollen, så skal vi forsøge, om vi kan komme til at drille dem lidt. Det kan vi kun, hvis vi spiller godt og er stærke på alle pladser. Og selvom det lykkes for os at spille en god kamp, så må vi bare forvente, at vores modstander i dag gør det samme.

Vores egne præstationer de første seks runder har været meget svingende, og vi har vist, at vi på vores gode dage kan drille og slå selv de bedste hold, mens vores dårlige dage har kostet os dyre point til hold, vi skal kunne slå for at nå vores mål om at slutte i top 6.

Jeg synes, vi træner godt for tiden, og jeg oplever nogle piger, der har lyst til at blive bedre og vinde nogle kampe. Vi har fået Stine Skogrand tilbage fra Golden League, som hun vandt med det norske landshold, og jeg glædede mig over at se hende påtage sig ansvaret og være en stor del af grunden til, at vi begrænsede nederlaget til Viborg HK så meget, som vi gjorde.

Jeg håber, I alle vil være med til at fortsætte den gode tradition for point herhjemme i JYSK Arena ved at skabe en fantastisk kulisse og minde FCM om, at det her er vores hjemmebane.

God kamp.