Optimisme har ikke været gennemsyrende i ret mange af Jakob Andreasens kampoptakter i denne sæson, hvor holdet til gengæld har præsteret at overraske gang på gang.

Efter fredagens hjemmekamp mod Odense Håndbold i næstsidste spillerunde af grundspillet blev slutspillet en realitet, og i aften kan holdet med uafgjort sætte sig på femtepladsen i tabellen foran enten Odense Håndbold eller Team Esbjerg, som stadig kæmper for den sidste slutspilsplads i hver sin kamp i aften.

Senest fredag klokken 10 skal ligaens nummer tre vælge sin modstander i DM-kvartfinalen, og her er Jakob Andreasen fuld af fortrøstning uanset udfaldet af den beslutning, som skal træffes af enten Viborg HK, Nykøbing Falster Håndbold eller København Håndbold.

– Jeg har selvfølgelig et ønskescenarie eller to for, hvem vi helst møder i en kvartfinale, men skulle det gå anderledes, så synes jeg stadig vi står med et par stærke kort på hånden. Vi har slået samtlige mulige modstandere i løbet af sæsonen, og vi er kun blevet bedre i løbet af de seneste måneder, siger Jakob Andreasen inden torsdagens kamp ude mod Randers HK.

Cheftræneren roser flere af sine spillere, som han kan se blive afgørende i selv den sværest mulige kvartfinale.

– I målet er Stephanie Andersen virkelig kommet i gang i år og har været en vigtig brik i, at vi overhovedet er kommet med i slutspillet. Hun får selvfølgelig god hjælp fra vores forsvar, som også har stået exceptionelt godt mod flere af ligaens fysisk stærke spillere. Offensivt har vi bare også vist os knivskarpe fra samtlige positioner. Vores fløje har været blandt ligaens mest skudsikre i foråret, og i bagkæden ser vi også masser af gejst, selvtillid, mål og assists fra både Trine Troelsen, Sofie Bæk og Stine Skogrand, som alle også har godt øje for vores strege, roser Jakob Andreasen.

Aftenens kamp bliver spillet klokken 19.30, ligesom de øvrige kampe i dameligaen:

TV2 Sport viser kampen mellem Odense Håndbold og Viborg HK, hvor du også kan følge med løbende i de øvrige kampe. Silkeborg-Voels kamp mod Randers HK bliver opdateret live på klubbens Facebookprofil
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com