Med et nederlag til Viborg HK i slutspillets tredje kamp tror Jakob Andreasen stadig på, at pigerne kan spille sig i en historisk semifinale. 

Det var ikke til at tage fejl af skuffelsen hos både cheftræneren og spillerne, da Silkeborg-Voel onsdag aften tabte til Viborg HK.

– Lad os bare være ærlige og sige, det ikke var vores bedste kamp i år. Hvis vi skal se på noget positivt i kampen er det, at vi lykkedes med at score rigtig mange mål, siger Jakob Andreasen, der alligevel roser sine grønne piger for det samlede resultat i slutspillets første tre kampe.

– Vi har tre ud af seks point, og det er flot i en pulje med FCM, Odense og Viborg. At vi så endte med at tabe til Viborg gør det rigtig ærgerligt for os, men nu gælder det om at tage de gode ting med til de sidste tre kampe i det indledende slutspil. Og der er flere gode elementer, der er værd at tage med fra de to kampe mod Odense og FCM, hvor pigerne viste et meget højt niveau, siger Jakob Andreasen.

Derfor er onsdagens kamp ved at være lagt bagerst i hukommelsen, så cheftræneren for alvor kan gøre pigerne klar til mødet med FCM Håndbold tirsdag aften.

– Det er dejligt, at vi nu har lidt længere tid til at forberede os til den næste kamp. Vi har haft god tid til at stille skarpt på vores taktik og på, hvordan vi gerne vil møde FCM bedst muligt. Det er en vigtig nøglekamp, hvor det vindende hold rykker på andenpladsen – og den kæmper vi for, siger Jakob Andreasen, der håber på en fyldt hal og et energisk hjemmepublikum.

I forbindelse med vores sidste hjemmekamp arrangerer vi mad fra Byens Fisk og Vildt i Hal B for alle, der har lyst. Det koster 130 kroner inklusiv en siddeplads under kampen.

KØB DIN BILLET HER

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com