Anna Lillesø blev kampens spiller.

I sæsonens sidste hjemmekamp i Jysk Arena måtte Silkeborg-Voel strække våben mod gæsterne fra Herning-Ikast, der vandt med cifrene 27-37.
Herning-ikast  kunne med uafgjort eller en sejr sikre sig en semifinaleplads, og gæsterne kørte på fra start. Efter 19 minutter førte Herning-Ikast med hele 3-15, inden det lykkedes Silkeborg-Voel at komme igen med først tre mål i træk.
Kendetegnende i denne sæson har det været, at Silkeborg-Voel aldrig har givet op, og det lykkedes at komme mere med i kampen.
Skadeslisten var oppe på otte spillere forud for kampen.Senest var fløjen Lea Hansen blev skadet. De øvrige på skadeslisten er Natasja Andreasen, Louise Ellebæk, Jane Schumacher, Mathilde Kristensen, Helene Kindberg, Naja Frøkjær og Hege Bakken Wahlquist.
Silkeborg-Voel havde da også kun 10 spillere med til kampen.
Pausestillingen på 12-20 talte sit tydelige sprog. Forsvaret havde ikke fået lukket af, og de to målvogtere Eli Raasok og Stine Bonde havde svære betingelser.
Derimod havde gæsternes målvogter Sabine Englert en redningsprocent på 44.
Anna Lillesø blev kåret som kampens spiller og Line Skak som kampens højdespringer. Der var også et debutantmål af talentet  Josefine Videbæk.
Silkeborg-Voel mangler at møde Team Esbjerg og København i slutspillet. Begge kampe er på udebane.

Slutspil:
Silkeborg-Voel – Herning-Ikast  27-37 (12-20)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Julie Jensen 7, Eira Aune 6, Anna Lillesø 5, Sofie Bæk 3, Lie Skak 3, Annika Jakobsen 1, Josefine Videbæk 1
Herning-Ikast: Helene Franske 7, Stine Skogrand 6, Line Hougaard 6, Simone Petersen 6, Ingvild Bakkerud 5, Vilde Johansen 2, Sabine Englert 2, Maja Kristensen 1, Cecilie Brandt 1, Michala Møller 1
Udvisninger: Line Hougaard, Herning-Ikast
Stillinger undervejs: 0-3, 1-4, 2-5, 3-8, 3-15, 6-15, 8-17, 11-19, 12-20, 14-21, 15-24, 17-27, 21-32, 23-34, 27-37