Natasja Andreasen scorede seks mål. Foto: Kasper Glintborg

Silkeborg-Voel tabte 38-21 til Odense i den første semifinale i Santander Cup, og resultatet viste forskellen på et toptunet Odense-hold med succes i Champions League og et hold på syvendepladsen i Ligaens grundspil. Endda et hold, der er ramt af skader og graviditet.
Silkeborg-Voel var med i det første kvarter af begge halvlege, Derefter var der udsolgt.
Men det er værd at understrege, at der forud for Final4 har Silkeborg-Voel været i stand til at spille sig til en plads i det fine selskab.
Træner Jakob Andreasen virkede også rimelig afklaret efter nederlaget.
“Hvis vi skiller det ad, er vi godt med i det første kvarter af første halvleg, men derefter  kommer vi bagud med 10 mål. Derefter spiller vi lige op i det første kvarter af anden halvleg. Men så gik luften ud af kampen.”
“Vi håbede på at kunne lykkes med syv mod seks, og vi var ligeglade med forsvaret, blot vi kunne producere  nogle flere mål. Men Odenses forsvar kunne vi ikke skille ad, og lykkedes det endeligt, stod Althea Reinhardt der bare. Hun var rigtig dygtig. Og så scorede Odense bare mål på kontra,” siger Jakob Andreasen og fortsætter:
“Men vi vil tillade os at nyde det, for vi har spillet os til en plads her, og søndag kan vi med en sejr få en medalje. Vi vil gå all-in igen søndag. Nu ser vi den anden semifinale og holder derefter et ,møde. Så er vi klar igen,” siger træneren.
Modstanderen søndag bliver Nykøbing Falster, der tabte med 27-38 til Team Esbjerg, der afgjorde kampen ved at vinde første halvleg med 10-21.
Et af lyspunkterne var Natasja Andreasen, der brillerede med fem mål på fem straffekast i første halvleg.
Dione Housheer blev kåret som kampens spiller.
Arrangementsmæssigt forløb lørdagen rigtig fint for Silkeborg-Voel i samarbejde med Santander Consumer Bank. Klubben har prøvet det før og levede op til sine forpligtelser.

Santander Final4
Semifinale 1:
Odense.- Silkeborg-Voel 38-21. (21-11)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Natasja Andreasen 6/5), Eira Aune 4, Maja Laursen 3, Helene Kindberg 2, Mathilda Lundstrøm 2, Line Skak 2, Annika Jakobsen 1, Andrea West Bendtsen 1,
Topscorere Odense: Dione Housheer 6, Maren Aardahl 5
Udvisninger: Odense 2, Silkeborg-Voel 2
Stillinger undervejs:3-2, 5-4, 7-7,12-7, 12-8,16-9, 20-1+, 21-11, 23-15, 25-16, 28-17, 31-19, 37-20, 38-21

Semifinale 2:
Nykøbing Falster – Team Esbjerg  27-38
Kampens spiller blev Esbjergkeeperen Anna Kistensen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com