På onsdagens generalforsamling i klubben kunne formanden, Lars Buchreitz berette  om et rigtig godt arbejdsår. Især kunne han glæde sig over, at klubben endnu engang kommer ud med et overskud. Overskuddet er på 36.919 kr, i den forbindelse er der især grund til at bemærke, at Cafe Arena nu giver overskud – hele 177.348 kr. bidrog den med i sidste regnskabesår.

– Vi er afhængige af vore events. Julefrokosten gav et rigtigt fint overskud, og vores ture til VM i Herning gav også gode penge. Vi kan kun lave disse overskud, fordi vi har en hær af frivillige, der altid er klar til at give en hånd med. Tak for det, sagde Lars Buchreitz.

Godt sportsligt år

2013-14 blev et godt sportsligt år. Formanden fremhævede især damernes oprykning til ligaen efter en sæson, hvor der kun blev sat to point til gennem hele sæsonen.

– Vores ungdomsafdeling er bredt set opadgående. Vi er stærkt repræsenteret i alle årgange, men specielt vores U10, U12 og U14 årgange er meget stærke på både pige- og drengesiden. Det blev til en flot anden plads ved DM for vores U14 drenge. Ungdomsafdelingen sprudler og nøgleprocessen med trænerpåsætning går godt, selvom vi godt kan mærke udviklingen i samfundet på flere områder, som ikke er til gavn for foreningslivet, sagde formanden.

Formanden rundede sin beretning af med at takke alle trænere, ledere, frivillige, spillere, tidtagere, ansatte og Jørn Hansen og Linda i Voel Hallen for indsatsen i årets løb.

Nye i bestyrelsen

Kenneth Flagmann havde valgt at trække sig fra bestyrelsen. I stedet ny valgtes Claus Simonsen, Hans Suhr og Peter Knudsen til bestyrelsen.

Den nye bestyrelse konstituerer sig på et møde 2. december.

Efter generalforsamlingen blev der orienteret omkring arbejdet med Plan 2020, satsningen på ungdomsarbejdet, samt status på arbejdet med en hal 3. Her arbejdes der med tanker og planer, som på sigt skal munde ud i en udbygning af Voel Hallen.

 IMG_0006

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com