Imponerende fremmøde, flotte gaver og stolte taler. Sådan kan Silkeborg-Voel KFUMs 60 års fødselsdagsfest fredag den 9. juni opsummeres med få ord. 

Dagen begyndte med fadøl, lækker is fra Voel Ismejeri og popcorn til reception i Voel Hallen klokken 14-16. Mens de voksne nød en kold øl, sodavand eller et glas rødvin og grinede, klappede og hyggede sig med taler, bogudgivelse og gamle røverhistorier, boltrede børnene sig i hoppeborgen og nød, at der denne fredag ikke var nogen grænser for indtaget af popcorn og is.

“Fra Bondeklub til liga”
Jens Rasmussens jubilæumsbog om Silkeborg-Voel KFUM gennem 60 år fik en varm modtagelse, da forfatteren fredag eftermiddag satte bogen på markedet med en række små anekdoter, han gennem sin karriere som sportsjournalist på Midtjyllands Avis og de seneste måneders research og interviews har samlet sammen.

Bogen blev på dagen solgt i over 100 eksemplarer og har siden modtaget flere bestillinger fra folk, der ønskede at få et eksemplar.

Du kan lige nu købe bogen på Silkeborg-Voels kontor oven på Voel Hallen og i Dagli’ Brugsen i Voel, og i løbet af de kommende dage bliver det også muligt at finde bogen på udvalgte salgssteder inde i Silkeborg.

Imponerende gaveregn
Allerede fra receptionens indledning klokken 14 hobede gaverne sig op i Voel Hallen, og her kunne man i klubben glæde sig over både lækre vine og chokolader, en god samling folkeaktier og flotte skåle, vaser og blomster.

Særligt kreative havde vores gode, lokale samarbejdspartner hos Vangvedvængets VVS været. Herfra fik Silkeborg-Voel 60 komfortable hynder i anledning af de første 60 års levetid, fordi som de sagde ved overleveringen:

“Når man kommer op i årene, begynder man at sætte pris på komforten i hverdagen”.

Helt komfortable får vi nok ikke lov at blive i ligaen, hvor vi agter at holde fast i den øverste halvdel, men alle folkeaktierne har uden tvivl øget komforten her i juni måned.

En særlig tak skal her lyde til Voel Forsamlingshus, som i anledning af Silkeborg-Voels jubilæum havde købt folkeaktier for hele 10.000 kr.

Et stort tak skal lyde til alle vores gode venner omkring klubben. Vi sætter pris på at have jer i vores liv, og håber det vil vare ved i mange år endnu.

Festlig aften for klubbens nærmeste
Sidst på eftermiddagen blev Voel Hallen forvandlet til festlokale for 200 af klubbens nærmeste venner gennem 60 år. Her var blandt andet en god samling af de frivillige, der har været med lige fra begyndelsen og stadig den dag i dag er nogen af dem, der virkelig er med til at løfte de store opgaver i forbindelse med både hjemmekampe i JYSk arena og klubbens mange andre arrangementer.

Også tidligere og nuværende spillere gennem årene var samlet i dagens anledning for at mindes gamle tider i Voel Hallen og se frem mod nye.

To spillere, der både hører til en den ene og den anden kategori er 18-årige Andrea West Bendtsen og Jens Dolberg Plougstrup, som begge mere eller mindre er vokset op i Voel Hallen og i familier med hjertet fyldt med Voelblod. De to unge spillere har begge fået ligadebut i den forgangne sæson – og begge scoret deres første ligamål i deres debut.

Oveni købet er både Andrea West Bendtsen og Jens Dolberg Plougstrup begge udtaget til U19-landsholdet og kan dermed se frem til at bruge deres sommerferie på håndboldbanen.

“Det gør mig overhovedet ikke noget at skulle spille håndbold i min sommerferie,” lød det glad og ydmygt fra dem begge, der med en snert af underspillet stolthed grinende kunne fortælle, at det havde taget dem henholdsvis tre og otte minutters ligaspilletid at score deres første mål.

Andrea West Bendtsen blev skiftet ind med tre minutter igen af hjemmekampen mod Odense Håndbold, mens Jens Dolberg Plougstrup fik sin debut i Holstebro i en kamp, der SKULLE vindes for at sikre en semifinaleplads i årets turnering.

“Ja jeg skulle bruge otte minutter. Jeg smed en væk, brændte en, og så scorede jeg på den sidste, så det var okay,” fortalte Jens Dolberg Plougstrup fredag aften.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com