Cheftræneren omtaler aftenens kamp som en af de såkaldt gratis kampe, hvor forventningerne begrænser sig til at spille en god kamp. Resultatmæssigt har Jakob Andreasen svært ved at turde tro på, der kommer point med hjem, men det betyder jo ikke, at man ikke vil gå efter det.

– Vi skal ned og spille på den sværeste udebane i hele ligaen, og det har bare en vis betydning, siger Jakob Andreasen, mens spillerbussen kører tværs gennem landet for at møde Nykøbing Falster.

Forudsætningerne for at få pointmæssigt udbytte på den i forvejen svære udebane bliver angiveligt heller ikke bedre efter 4,5 timer i bus, men den del er der ingen, hverken spillere eller trænere, der rynker på næsen over.

– Det er en del af pakken, lyder det fra spillertruppen, der udnytter turen til at indtage et par gode, nærende måltider på de helt rigtige tidspunkter i forhold til at præstere sportsligt.

Flere tager undervejs en lur, mens andre visualiserer sit spil til god musik. Og så bliver der snakket om alt lige fra haveredskaber og boligindretning til ferier og julefrokoster med familien.

I den anden ende af landet venter det stjernespækkede Nykøbing Falsterhold med landsholdsspillere som Kristina ‘Mulle’ Kristiansen, Mette Gravholt, Lærke Nolsøe og Rikke Iversens søster, Sarah Iversen.

– Det er et rigtig godt hold med nogle stærke profiler. Mulle er ekstremt godt kørende i øjeblikket og ser bare godt ud i alle statistikker. Suppleret af Mette Gravholt, Nathalie Hagman, Sarah Iversen, Johanna Westberg og de to fløje, Lærke Nolsøe og Louise Kristensen bliver de svære at tage point fra på deres hjemmebane, men vi tror selvfølgelig på, det kan lade sig gøre det, siger Jakob Andreasen.

Hvis det skal kunne lade sig gøre, handler det ifølge Andreasen om, at holdet i første omgang skal lykkes med at få sit eget spil til at fungere og undgå at lade sig dupere af, hvor mange gode spillere, de har i Nykøbing Falster.

– Begge hold har syv spillere på banen ad gangen, og det er kun de syv, der er inde, vi skal fokusere på i selve kampen.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.39 i Scandlines Arena.